Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...Familie is belangrijker dan wat acteerwerk. Zeker als je toch al op droge bent financieel gezien en dus wat kan hebben...."
Hilary Swank nam lange acteerpauze om voor zieke vader te zorgen
"...A Wrinkle in Time ....*kuch.....flop......"
'Black Panther' deelt 'Tomb Raider' gevoelige tik uit
"...Het verbaasd me enigszins dat Ghost Rider: Spirit of Vengeance minder stemmen krijgt dan Fantastic Four (2015) als slechtste film...."
POLL: Beste en slechtste Marvel-film
"...Ik sta er eerlijk gezegd ook niet op te wachten. Het moet wel een zeer goede trailer worden wil ik een kaartje overwegen. Voor de gene die haar graag naakt willen zien zou ik zeggen dat ze [url=http://www.imdb.com/title/tt1441395/?ref_=nm_knf_t4]Unde......"
Scarlett Johansson over haar 'Black Widow'-film
"...Ik vind hem ook altijd leuk spelen. Hij verveelt me nog voor geen moment. Ik snap echter wel dat er mensen bij zijn die er anders over denken. Het aantal projecten waar hij bij betrokken is zijn er veel...."
Alweer een Dwayne Johnson-film geprikt: 'Red Notice'

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.