Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...^ dave74 Ik wil niet de taalnazi uithangen maar een puntje waar die hoort maak het lezen wat makkelijker...."
Er komt helemaal geen tweede 'Solo' Star Wars-film
"...Butler heeft een paar rollen erg goed gedaan. Echter zijn er ook rollen die hij beter had kunnen overslaan. Geostorm was inderdaad een rampenfilm. [url=https://www.imdb.com/title/tt7737786/?ref_=fn_al_tt_1]Greenland[/url] zal ik niet snel in de biosc......"
Enorme wereldramp in trailer 'Greenland' met Gerald Butler!
"...De (film)wereld ligt ook wat stil dus een keer wat minder boeiend artikel gewoon slikken (ook al is het clickbait). FT moet ook bestaan en soms is wazig nieuws beter dan niets...."
Oude bekende terug naar MCU voor 'Spider-Man 3'
"...Willen ze meer op de Nederlandse markt komen dan zullen ze ook beter om moeten gaan met de ondertiteling. Soms is een film alleen in Deens ondertiteld...."
Amazon zet grof geschut in om Nederland te veroveren met Prime Video

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.