Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Soldaat van Oranje(1977)

"...Dit is weer één van die films die elk jaar schijnt terug te komen, maar in tegenstelling tot vele andere blijf ik deze toch altijd kijken. Het is een..."

Laatste reacties

"...[quote=Darthmar]Wie wilt er nou naar Borat kijken?[/quote] 1,6 miljoen huishoudens in de States...."
'Borat 2' verslaat 'Mulan' in kijkcijfers
"...Alita was een leuke film. Een tweede kan ook leuk zijn maar ik zal er geen Disney+-abbo voor nemen...."
Toch goed nieuws voor fans van 'Alita: Battle Angel'?
"...Ze wisten waarvoor ze tekende. Daarnaast hoeven ze toch ook niets in te leveren als de film financieel flopt. Gewoon de afspraken goed maken. Niet vergeten dat je dan wel iets extra's moet hebben want miljoenen mensen willen wel in zo'n film spelen...."
Jamie Lee Curtis (Halloween) en Neve Campbell (Scream) over lage lonen voor horror-films
"...Spider-fan. Ik vind dat je gelijk hebt. Zelf iets zijn mag geen disclaimer zijn om een ander te beledigen. Het zou raar zijn als bijvoorbeeld iemand die je niet kent je beledigt op bijvoorbeeld huidskleur omdat die ook die huidskleur heeft. Moet je......"
'Borat'-vervolg aangeklaagd voor antisemitische scène
"...Het is niet bepaald een origineel concept. ..."
Blaas in je flesje... Trailer 'The Empty Man'

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.