Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...Had je net zo goed een poll erin kunnen gooien Bram. ;-) ..."
Eén personage krijgt schuld floppen 'King Arthur: Legend of the Sword'
"...In the category for best black director...the winner is.... ------------------------------------------------------------------------------ Ik wil best wat aannemen maar waarom komt hij niet met cijfers. Zoveel films gemaakt door mannen en vrouwen. Hi......"
Regisseur Steve Queen (12 Years a Slave) niet blij met BAFTA-lijst
"...Ondanks dat de trailer niet het effect had die ik had willen hebben wil ik deze toch wel in de bioscoop zien. Mijn vrouwtje is gek op alles wat met vampieren te maken heeft en ben benieuwd wat zij straks vindt. ..."
Eerste trailer Marvel-film 'Morbius' met enorme 'Spider-Man: Homecoming' connectie!
"...^ Precies. Misschien een film over hem en zijn 9-jarige bruid Aïsha...."
Ophef rond aanstootgevende Netflix-film houdt aan
"...Hij zal het wel even gehad hebben met het hele verhaal omtrent Joker. Misschien een goede vakantie voor hem en daarna er weer fris tegen aan...."
Pijnlijke eerste reactie Joaquin Phoenix bij winnen Golden Globe voor 'Joker'-rol

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.