Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...[quote=ridjieddo]Wat een kudtopmerkingen weer. Eerst zitten jullie over #metoo te zeiken dat bv de vrouwen zogenaamd meer macht krijgen en dat de positie en wensen van de mannen worden genegeerd. Nu wordt er (eindelijk) een vrouwelijke componist aang......"
Vrouwelijke componist ingehuurd voor 'Captain Marvel'
"...Akke en Frietgezicht. Ik kan er mijn vinger niet op leggen maar iets zegt mij dat jullie elkaar niet moeten. ;-) @ Akke. Je hebt nog steeds geen oplossing gegeven (zie eerder vraag)...."
Roseanne Barr: "Apenplaneet-opmerking geen racisme, maar statement antisemitisme!"
"...[quote]Vrouwelijke componist ingehuurd voor 'Captain Marvel'[/quote] [sarcasm] Ja maar waarschijnlijk is dit een echte vrouw. Niet eens een transgender. Dit is discriminerend tegen over de transgenders. Misschien is ze nog hetero ook en waarom dus g......"
Vrouwelijke componist ingehuurd voor 'Captain Marvel'
"...Ze heeft wel een punt als de vraag als zo vaak gesteld is. Vaak zie je bij promo's dat bij elke andere interviewer de acteur/actrice toch steeds dezelfde vragen krijgt. Ik snap best dat ze daar moe van worden...."
Dakota Fanning wil jeugd als kindster niet langer meer verdedigen
"...Elke keer als ik snel de naam "Jon Bernthal" lees ik "jody bernal"...."
Jon Bernthal naast Matt Damon Christian Bale in 'Ford V. Ferrari'

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.