Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...Sorry Artificialis maar ik weet nooit of je serieus bent of aan het trollen...."
Heftig: Slachtoffer Weinstein zet video seksuele intimidatie online!
"...Mensen kiezen er toch voor om zijn films te kijken? Als ik een Quentin Tarantino-film ga kijken weet ik wat ik ongeveer kan verwachten. Zo ook met elke regisseur die zijn eigen stijl heeft. Of is het gewoon lekker om zo eens te zeiken?..."
Trailer: 'Fuck You All: The Uwe Boll Story'
"...^ Nou in de VS kun je 3 maanden de bak in gaan om een rechter een "Asshole" te noemen. Er is ook een voorbeeld waarin iemand 364 dagen de bak ingaat voor "The F-word". Het kan dus makkelijk dat iemand dus voor het verleiden van een minderjarige voor......"
Olivia Munn legt uit waarom ze zedendelinquent uit 'The Predator' wilde hebben
"...Veel bekende acteurs en actrices die nog aan die oude serie als kind hebben meegewerkt. ..."
Scenarist over 'Are You Afraid of the Dark?'-film
"...Wat moet je met reacties als... [quote]"Blacks film is zo slim over de top dat hij gemakkelijk en plezierig genoeg is om te bekijken, maar nooit echt eng of spannend is."[/quote] ..."
Eerste recensies 'The Predator': dwaas, maar waardig en over de top!

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.