Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...Zijn dit ook de mensen die hun kinderen afgooien bij het kinderdagverblijf om te gaan werken om dat kinderdagverblijf te kunnen betalen? Dan worden de kinderen niet meer (zoals vroeger) zelf opgevoed maar door vreemde. Dan na het ophalen is mamma en......"
Bezorgde ouders dienen klacht in: Pennywise-poster 'It Chapter Two' bezorgt de kinderen nachtmerries
"...[quote=geekalert]''acteren'':1) Doen alsof 2) Een rol spelen 3) Een rol uitbeelden [/quote] Dit is allang niet meer. Verkeerde keuzes kunnen je loopbaan beïnvloeden en zelfs je leven. Een goed voorbeeld is van enkele 'walking dead'-acteurs en actric......"
Scarlett Johansson is kritiek rondom casting zat en wil verder
"...Ongelijkheid bestrijden is altijd goed. Daarom wil ik ook meer blanke in de NBA. Niet alleen blanke mannen maar ook blanke transgenders en vrouwen. Tijd voor gelijkheid mensen....het is 2019...."
Onderzoek: recordaantal grote rollen voor vrouwen en zwarte acteurs/actrices in 2018
"...^Onze bioscoop heeft geen netflix en dus kijk ik hem in Pathé...."
'It Chapter Two' breekt meteen al een record
"...Deze trailer moet mensen warm maken voor de film? Verschrikkelijk...."
Eerste trailer 'Bad Boys for Life': Will Smith en Martin Lawrence zijn terug!

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.