Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Soldaat van Oranje(1977)

"...Dit is weer één van die films die elk jaar schijnt terug te komen, maar in tegenstelling tot vele andere blijf ik deze toch altijd kijken. Het is een..."

Laatste reacties

"...Fan1984 Zo moet het zijn. Gewoon ingeven op de films die je leuk vind. Ik ben ook een persoon die een juweel ziet waar andere hem missen (en visa versa). ..."
Ryan Reynolds als Green Lantern in 'Zack Snyders Justice League'!?
"...Sorry Rexdehond. Er is er maar 1 mafkees die hem stalkt en die het Johan. Die moet echt geestelijk hulp inroepen...."
Neo terug op 'The Matrix 4'-set!
"...Johan is weer terug. Wederom aan het stalken...."
Paul Rudd over zijn 'controversiële' casting als Ant-Man
"...Hi Johan. Weer terug op stalkingspraktijken?..."
Neo terug op 'The Matrix 4'-set!
"...Twister had een hele goede cast met Helen Hunt, Bill Paxton, Cary Elwes, Philip Seymour Hoffman, Alan Ruck, etc. Mooie beelden en de scene met de koe blijft hilarisch. Soms heeft een film bepaalde facetten die ineen vallen en de film een klassieker m......"
Zet de rebootmolen maar weer aan: Universal wil 'Twister' (1996) opnieuw maken

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.