Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Soldaat van Oranje(1977)

"...Dit is weer één van die films die elk jaar schijnt terug te komen, maar in tegenstelling tot vele andere blijf ik deze toch altijd kijken. Het is een..."

Laatste reacties

"...Spider-fan. Ik vind dat je gelijk hebt. Zelf iets zijn mag geen disclaimer zijn om een ander te beledigen. Het zou raar zijn als bijvoorbeeld iemand die je niet kent je beledigt op bijvoorbeeld huidskleur omdat die ook die huidskleur heeft. Moet je......"
'Borat'-vervolg aangeklaagd voor antisemitische scène
"...Het is niet bepaald een origineel concept. ..."
Blaas in je flesje... Trailer 'The Empty Man'
"...[quote=Sunspot]Vond deel 1 niet zo veel aan eigenlijk [/quote] [youtube=AwkwRQGbxyo]..."
Opnames horror-sequel 'Don't Breathe 2' eindelijk afgerond!
"...[quote=jordicraft]kunnen we zon gekkie als omniesbonsai niet bannen ofzo hahah [/quote] Nee vanwege de hoge amusementswaarde is dit niet geoorloofd...."
Griezelig! Macaulay Culkin met 'Home Alone'-mondmasker!
"...^ Ik vind het nog steeds jammer. De films vond ik altijd wel vermakelijk. Lichte humor met een ondersteunend verhaaltje. Leuk om eens de tijd door te komen...."
'Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again' is nieuwe animatie sequel op Disney+

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.