Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Soldaat van Oranje(1977)

"...Dit is weer één van die films die elk jaar schijnt terug te komen, maar in tegenstelling tot vele andere blijf ik deze toch altijd kijken. Het is een..."

Laatste reacties

"...[quote=11qqaazz]Volgens Redletter zo slecht, dat het educatief wordt..[/quote] Vooral het verhaal rond de oplichterij van Sandler was mooi hierin. En natuurlijk het 'productplacement'. Wat een ongeloofelijke kluns van een film moet dit zijn. [y......"
Jack and Jill
"...Het blijft een leuke film.Alleen blijft het een slasher dus niet te serieus gaan nemen met het verhaal. Het deuntje dat Carpenter zelf geschreven zou hebben blijft super. T+)..."
Halloween
"...Leuke film met een jammerlijk te vroeg gestorven John Candy. Veel humor. Als je ooit naar Jamaica gaat vind je nog veel dingen die verwijzen naar het team en ook naar de film. En terecht......."
Cool Runnings
"...Erg leuke film en de moeite waard om eens goed voor te gaan zitten...."
The Terminal
"...Redelijke leuk filmpje om eens gezien te hebben. Hier en daar een leuk geintje in een wat mager verhaaltje. De cast is best aardig en ik heb me vermaakt met de film. Echter hoef ik het niet persé enkele malen te kijken...."
Slither

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.