Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...Ik ben benieuwd hoeveel procenten het prijskaartje van Phoenix is gerezen voor deze rol. Ook het budget zal waarschijnlijk wel opgekrikt worden...."
'Joker 2' officieel bevestigd mét Joaquin Phoenix!
"...Ik heb niets tegen een goeie poes maar deze staat niet bepaald op mijn kijklijstje...."
$300 miljoen kostende 'Cats' komt met nieuwe trailer!
"...Doom met Karl Urban, Rosamund Pike en Dwayne Johnson vond ik zelf best goed als tussendoortje. Ik heb veel slechtere films gezien...."
Blu-ray review 'Doom: Annihilation': "de hel gaat wagenwijd open"
"...[quote=Master Of Films]Zombie Trump. :proost: :lol:[/quote] Dat zou mooi zijn :-D Misschien nog met die bloedzuiger van een Hillary Clinton erbij als Vampier en Bernie Sanders als een mummy...."
Nieuwe horrorfilm speelt zich af in... het Witte Huis?
"...Norton was tot nu toe voor mij de betere Hulk...."
Originele Hulk kraakt 'Avengers: Endgame'

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.