Moviemagic Avatar

Moviemagic

Laatste reviews

21 Grams(2003)

"...Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik kan me nog herinneren dat de teasertrailer veel beloofde. In de bioscoop zag ik leuke effecten, maar de film stoorde buiten die beelden enorm...."

An Inconvenient Truth(2006)

"...Het persoonlijke leven was inderdaad een minpunt aan de film. Hij wilde waarschijnlijk dus ook even tussen neus en lippen door aangeven dat hij al..."

King Kong(2005)

"...Het is zo te zien in ieder geval een film die wat losmaakt bij de mensen. Lekker veel reacties. Zelf vond ik het een goede film, maar hij gaat hier..."

The Shining(1980)

"...Als je naar het verhaal kijkt en het uitdiepen van de karakters dan haalt deze "orginele" verhaal het niet bij zijn remake (miniserie). Ook het boek..."

Laatste reacties

"...De lovende recensies van Jumanji zullen mensen die in eerste instantie de film aan zich voorbij wilde laten gaan toch over de streep getrokken hebben om te gaan kijken denk ik zo. Dit succes had ik van tevoren niet kunnen denken...."
'Jumanji' blijft ijzersterk scoren in de bioscopen
"...Ik heb verschillende 'Bundy'-films gezien en "The deliberate stranger" uit '86 is nog altijd de beste. Mark Harmon was er perfect voor destijds. Ik ben benieuwd naar deze en hoop dat Efron het goed doet maar vrees er een beetje voor...."
John Malkovich gecast in Ted Bundy-film 'Extremely Wicked'
"...Doet me een beetje denken aan Stranger things meets Disturbia/Rear Window. <br><br> <br><br> Het ziet er wel interessant uit.<br> <br> De poster is ook wel leuk gedaan. [img]http://www.joblo.com/images_arrownews/summer-of-841.jpg[/img]..."
Teaser seriemoordenaarfilm 'Summer of '84'
"...Ik was even aan het nagaan over eerdere films waarin er een negroïde superheld was die de hoofdrol had en moest stiekem wel lachen: [url=https://quietlunch.com/5-black-superhero-movies-that-came-before-black-panther] ***** Klik *****[/url] Ik hoop......"
Enorm succes voor 'Black Panther' in het vooruitzicht
"...Pacino, Robbie zie ik wel zitten. Ik ben benieuwd naar Cruise. Het zal hem nu niet lukken om er een 'Tom Cruise-show' van te maken zoals 'The Mummy' (ondanks dat ik me er wel mee vermaakt heb). Ik ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen...."
Leonardo DiCaprio in Quentin Tarantino's '#9'

laatste ratings

watchlist

Moviemagic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.