Jack and Jill (2011)

She isn't subtle. She isn't shy. And, worst of all, SHE ISN'T LEAVING.

Is Adam Sandler definitief de weg kwijt…?
play

2,9 details

  • 91 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
91 Min Verenigde Staten

Jack Sadelstein (Adam Sandler) is een succesvolle reclameman die met zijn vrouw (Katie Holmes) en kinderen in Los Angeles woont. Elk jaar ziet hij op tegen één jaarlijks event: het bezoek van zijn tweelingzus Jill (Adam Sandler) tijdens Thanksgiving. Het aandacht trekken en het passief agressieve gedrag van Jill, zorgt ervoor dat het rustige leven van Jack compleet overhoop gehaald wordt.

Regie
Dennis Dugan
Cast
Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes, David Spade, Nick Swardson, Geoffrey Pierson, Dana Carvey, Allen Covert, Tim Meadows, Eugenio Derbez, Rohan Chand, Valerie Mahaffey, Gary Valentine, Norm MacDonald, Rohan Chand, Elodie Tougne.
Budget
$ 79.000.000
Opbrengst
$ 149.673.788
Release
11.11.2011
Release NL
02.02.2012
Release DVD
19.06.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Dennis Dugan | Cast: Adam Sandler (Jack Sadelstein/Jill Sadelstein), Katie Holmes (Erin Sadelstein), Rohan Chand (Gary Sadelstein), Elodie Tougne (Sofia Sadelstein), Al Pacino (zichzelf), | Speelduur: 91minuten | Jaar: 2011

Jack and Jill, de nieuwste film van Adam Sandler is in de Verenigde Staten door vrijwel de gehele pers neergesabeld. Op Rotten Tomatoes bleef de film lange tijd op een 0% score staan, op IMDB haalt de film momenteel net een 2,9 en de film kreeg vernietigende recensies. De film bereikte echter wel de tweede plek in de box office en kreeg een aardige CinemaScore-beoordeling. Een beetje verwarrend, net als de film zelf.

In Jack and Jill speelt Adam Sandler Jack Sadelstein, een succesvolle reclameregisseur met een aantrekkelijke vrouw en twee kinderen. Een van hen is een geadopteerd Indiaas jongetje dat de rare eigenschap heeft objecten op zijn lichaam te tapen (?!). Het gezin maakt zich op voor Thanksgiving en de komst van Jacks tweelingzus Jill. Zij is groot, dik, schreeuwerig, bitter, laat scheten, zweet, draagt een papegaai op haar schouder…en wordt gespeeld door Adam Sandler. Als blijkt dat ze ook na Thanksgiving wil blijven, is het huis te klein. Maar dan komt Al Pacino.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Jack and Jill Nieuwsberichten

Laatste reacties

NICKSTERAMSTER

"...Ondanks het perfecte acteerwerk van beide hoofdrolspelers zie ik deze film als de tweede mislukking......"

Moviespecialist

"...Ik vind Jack and Jill een vreselijke film met ongelofelijke slecht spelende acteurs! Ik vind het te......"

Giiow

"...[quote=Luthron]Er zit een guy in de ratinglijst die een 10 geeft hiervoor.[/quote] heb je die ker......"

Jack and Jill

acties