gunman Avatar

gunman

Laatste reviews

Con Air(1997)

"...Echt een super goede actie film!!!! Zeer spannend en goed acteer werk, die de tijd heel snel laat gaan. (((Het einde vond ik alleen ook veel..."

Vanilla Sky(2001)

"...Het sterkste punt van Vanilla Sky is de soundtrack. Ik heb "Abre los Ojos" (Open your Eyes) wel gezien, en vond hem geweldig. Grappig is het om een..."

The Dirty Dozen(1967)

"...Een leuke oorlogfilm met een lekker tempo en veel humor. De trainingen van de criminelen zijn erg komisch vanwege het komische acteerwerk van de cast...."

Fools Rush In(1997)

"...Redelijk komedietje. Erg origineel is het nergens, maar Perry zorgt nog wel voor een paar komische momenten. Dit is volgens mij de beste film van..."

Out of Reach(2004)

"...Sorry dat ik het zeg maar ik heb Steven wel betere films zien maken. Ik ben een fan van Seagal, allang en ben het nog steeds. Maar zelfs een grote fan..."

Laatste reacties

"...James Belushi is helemaal gek, ik kan er erg om lachen. Grappig verhaal, onwijs mooi huis! Lekkere film voor een beetje ontspanning. Goede James zoals we hem kennen. Leuke grappen ook. Die serieuze rollen van Belushi waren helemaal niks, allee......"
Taking Care of Business
"...Ik weet het niet :N Maar die Melissa Bell is wel een lekkertje...."
Tails You Live, Heads You're Dead
"...Ja Blue Streak :? Hij is best goed om een keer te zien. Ik heb hem 3 keer gezien, en vond hem "redelijk". Maar denk niet dat ik m ook vanavond ga kijken Lawrence speelt wel redelijk..."
Blue Streak
"...:-S This is a fuc.... great movie!!! :Y John Travolta acteert goed Samuel L. Jackson acteert goed Had ook meer actie verwacht, maar vond hem goed. Het verhaal is redelijk goed. Rules of Engagement is echt wel BETER!! Want Tommy Lee Jones......"
Basic
"...Ik vond hem best grappig...."
Taking Care of Business

laatste ratings

gunman heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

gunman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.