6,7 details

  • 125 Min
  • Drama
  • Italië
  • Spanje
  • Verenigd Koninkrijk
125 Min Italië

Een regenachtige dag, een genegeerd stoplicht. Een meisje wordt van haar scooter gereden. Per ambulance wordt ze vervoerd naar het ziekenhuis waar haar vader chirurg is. Terwijl ze op de operatietafel vecht voor haar leven, kan haar vader niets anders doen dan wachten. Op de gang vult hij de stilte van haar coma met de onthulling van een pijnlijk geheim. In gedachten gaat hij terug naar de verpauperde buitenwijk van Rome waar hij de gehavende Italia ontmoette. Ondanks de tegenstellingen ontstond er tussen hen een verzengende passie die hem als man voorgoed zou veranderen.

Regie
Sergio Castellitto
Cast
Penélope Cruz, Sergio Castellitto, Claudia Gerini, Pietro De Silva, Lina Bernardi, Marco Giallini, Angela Finocchiaro, Elena Perino, Gianni Musi, Renato Marchetti, Bruno Pavoncello, Marit Nissen, Vittoria Piancastelli, Paola Cerimele.
Release
12.03.2004

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reacties

Cybercissy

"...Een in mijn ogen geslaagde verfilming van het geweldige boek "Ga niet weg" van Margaret Mazzantini......."

Non ti muovere

acties