Inferno (1999)

Left for dead. Burning for revenge.

5,7 details

  • 95 Min
  • Actie
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

Een pick-up truck dendert door de bloedhete Nevada woestijn, een stofwolk achterlatend. In de auto bevinden zich Matt, Jesse en Peter, de zonen van Ramsey Hogan, de leider van de alom gevreesde Hogan familie. Ramsey runt vanuit zijn goed beveiligde kamp in het woestijnstadje Inferno een misdaadsyndicaat. Inferno wordt niet alleen geterroriseerd door de gebroeders Hogan, maar ook door de Heathers, een groep jonge drugskoeriers. De Hoganbroers beledigen, beschieten en mishandelen Eddie Lomax (Jean-Claude Van Damme) op beestachtige wijze en laten hem vervolgens voor dood achter. Eddie wordt gevonden door zijn oude vriend Johnny Sixtoes, die hem meeneemt naar de afgelegen mijnschacht waar hij woont. Als Eddie hersteld is, begint hij in Inferno samen met Sixtoes aan een meedogenloze schoonmaakcampagne

Regie
John G. Avildsen
Cast
Jean-Claude Van Damme, Danny Trejo, Jaime Pressly, Pat Morita, Vincent Schiavelli, Larry Drake, Silas Weir Mitchell, Priscilla Pointer, Kevin West, Gabrielle Fitzpatrick, Robert Symonds, Ford Rainey, Bill Erwin, David 'Shark' Fralick, Jonathan Avildsen.
Budget
$ 15.000.000
Release
25.09.1999

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

filmd0p

"...Net gezien, wel een leuke film..."

cag200

"...Alleen in films zie je het gebeuren, wie krijgt weer het lekkere wijf? Van Damme, Inferno is leuk a......"

Inferno

acties