Addams Family Reunion (1998)

A killer comedy.

3,8 details

  • Komedie
  • Fantasy
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Opa en Oma Addams komen op visite bij Gomez en Morticia. Aanvankelijk lijkt alles in orde met het bejaarde echtpaar, maar gaandeweg beginnen ze zich wel heel vreemd te gedragen volgens Addams-normen. Ze hebben zin in het leven, kleden zich in vrolijke kleuren, hebben ambities voor de toekomst van hun kleinkinderen en gedragen zich als ‘normale’ stervelingen. Wanneer het gezin uitgenodigd wordt voor een grote Addams-familiereünie, hopen Gomez en Morticia temidden van andere familieleden een remedie te vinden voor het bizarre gedrag van de grootouders. Maar wat ze niet weten, is dat op de uitnodigingen voor de reünie een spelfout stond waardoor de familie Adams en niet Addams komt opdagen. Gomez en zijn kroost zijn bijgevolg de vreemde eend in de bijt, maar dat deert hen niet. Ze gaan onverminderd door met hun koelbloedige en morbide bezigheden

Regie
Dave Payne
Cast
Tim Curry, Daryl Hannah, Estelle Harris, Ed Begley Jr., Kevin McCarthy, Ray Walston, Carel Struycken, Diane Delano, Alice Ghostley, Christopher Hart, Patrick Thomas, Logan Robbins, Heidi Lenhart, Jerry Messing, Nicole Fugere.
Release
22.09.1998

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Addams Family Reunion

acties