Lisa (1996)

5,1 details

  • Romantiek
  • Drama
  • Zwitserland
  • België
Zwitserland

De wereld van Lisa stort in wanneer ze haar vriend Robert in bed betrapt met de piepjonge Ilse. Hoewel het niet de eerste keer is dat de kunstenaar een scheve schaats rijdt, is voor Lisa de maat dit maal vol. Ze zet Robert op straat en om zelf stoom af te blazen beklimt ze het Hilton Hotel. Het duurt niet lang vooraleer de politie gealarmeerd wordt, maar tot een arrestatie komt het niet dankzij de jonge Nederlander Sam Stengers. Hij probeert een carrière uit te bouwen als pianovirtuoos en wordt zo door zijn muziek opgeslorpt dat hij echt wel wereldvreemd is. Toch ontluikt er een mooie romance tussen Sam en Lisa. Het is voor beiden liefde met de grote L en Lisa waant zich in de zevende hemel. Maar dan biecht Robert op dat hij seropositief is

Regie
Jan Keymeulen
Cast
Antonie Kamerling, Gene Bervoets, Veerle Dobbelaere, Geert de Jong, Serge-Henri Valcke, Sara De Bosschere, Jan de Bruyne, Sandrine André, George Arrendell, Luk De Konink, Mark Galo, Joanna Geldof.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Lisa

acties