The Deep End

The Deep End (2001)

Reviews (4)

jean beckers

Avatar

Wat een geweldige film !! het verhaal in de beschrijving klopt helemaal niet
er spelen meerdere thema's : de rol van een moeder/vrouw bij afwezigheid v/d vader(op zee)onder de meest extreme omstandigheden,
de onmogelijkheid om met haar zoon over diens homo-sexualiteit te praten,
de dominantie van een afwezige vader,
de transformatie van een homosexueel die op afpersing uit is tot een meevoelend mens,
waarheid- wat laat je toe, wat niet
het heeft de spanning van een thriller

schuppemie

Avatar

De beschrijving van de film klopt voor geen meter. Ook de waardering van kan niet kloppen. Gisterenavond gezien op Yorin. Diep onder de indruk geraakt van een van de beste thrillers sinds lange tijd. Eindelijk weer een thriller zonder goedkoop effectbejag. Zeer mooie acteerpresatie van Tilda Swinton. Een film waarin de acteurs zelfs niet zijn opgemaakt. Een geloofwaardig verhaal met bijzondere wendingen. Mooie opnames, kortom een aanrader van het zuiverste water.

CAGE

Avatar

Ik dacht ben ik nu gek. De beschrijving hierboven klopt niet. Ben hem nu aan het kijken. De film is wel redelijk. Maar er gebeurt er van alles. Je weet niet wat je moet denken. Het is een soort thriller. Hij is wel goed mar op een vreemde manier. Ik kijk hem even af. Hij wordt wel steeds beter wat het einde betreft, maar blijft wel een vreemde film. Niet wat je verwacht.

CAGE

Avatar

Tja weet niet. Ben zo benieuwd over deze film. Maar er zijn nog twee andere dingen die ik die dag wil doen ( voornamelijk uitgaan ) dat ik me nu best een beetje erger. Goran Visnjic is een van die acteurs waarvan ik dacht, na een film van hem gezien te hebben, nou nou das een goeie! In Peacemaker was hij een van de acteurs die indruk maakte. Ook na het zien van Welcome to Sarajevo viel hij me het meeste op. Alleen toen wist ik niet dat diegene meneer Visnjic was. Best hoog cijfer dus vandaar dat ik hem heel graag wil zien. Zo te zien moet ik hem tapen. Ik zie wel. Als ik hem ga kijken laat ik wel weten wat ik er van vond. Zou wel zo handig zijn van me. B-)