CAGE Avatar

CAGE

Laatste reviews

Shooter(2007)

"...Best een redelijk goede film, vond ik zelf. Heb hem niet zo lang geleden, op een zondagmidag meen ik me te herrineren, bekeken. Er waren niet echt wat..."

Die Hard(1988)

"...Bruce Willis is een van de betere acteurs, die me gewoon eens in de tijd, volledig verrast door zijn manier van acteren en rollen neerzetten. Voordat..."

La Vie En Rose(2007)

"...Als liefhebber van Canvas, juist doordat ze eens in de zoveel tijd een film zoals deze uitzenden, zou het eigenlijk raar zijn dat ik niet zou kijken...."

Million Dollar Baby(2004)

"...Jullie, en ik kan er ook ergens voor inkomen,dat overal of het op TMF is of MTV enz. overal zie je wel wat over M. Jackson. Maar buiten de digitale..."

Kill Bill: Vol. 2(2004)

"...Ik heb de film al na een half uur afgezet. Reservoir Dogs, Pulp Fiction en Jackie Brown waren als films veel origineler. Dit kun je meer als een..."

Laatste reacties

"...Leuk. Moeten ze vaker doen daar op die zender, zo een oude Walt Disney uitzenden. Echte nostalgie van de bovenste plank. Misschien ga ik het ook nog bekijken. Vond ik vroeger als joch altijd leuk Pinokkio en Petar Pan tekenfilms ......"
Pinocchio
"...Hans Gruber :E. Ik vind het geen flauwe humor. Ik heb allang niet meer zo gelachen. M'excuze.:P..."
EuroTrip
"...Ik had geen idee dat de film zo goed zou zijn. Dan ga ik ook maar een gokje wagen. Met Will Smith, positieve reacties, dat hoge cijfer en above all : Cause it's Sunday,and you ain't got shit to do ! ;)..."
The Pursuit of Happyness
"...Ik las weleens ergens bij iemand dat ie deze film in zijn top 10 had. Het schijnt een klassieker te zijn. Ik heb hem nog niet gezien. Canvas stemt me met films vaak niet teleur, al helemaal zonder onderbrekingen. Met die regisseur en J. Nicholson, ki......"
Chinatown
"...Vanaf het begin deed het me denken aan de andere soortgelijke film No Country for old Men. En zowaar dat was het ook bijna. Ik zag pas te laat dat ie op tv liep, maar ook de tweede helft van de film dat ik zag was leuk en cynisch met grappige stukjes......"
The Three Burials of Melquiades Estrada

laatste ratings

CAGE heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

CAGE heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.