CAGE Avatar

CAGE

Laatste reviews

Shooter(2007)

"...Best een redelijk goede film, vond ik zelf. Heb hem niet zo lang geleden, op een zondagmidag meen ik me te herrineren, bekeken. Er waren niet echt wat..."

Die Hard(1988)

"...Bruce Willis is een van de betere acteurs, die me gewoon eens in de tijd, volledig verrast door zijn manier van acteren en rollen neerzetten. Voordat..."

La Vie En Rose(2007)

"...Als liefhebber van Canvas, juist doordat ze eens in de zoveel tijd een film zoals deze uitzenden, zou het eigenlijk raar zijn dat ik niet zou kijken...."

Million Dollar Baby(2004)

"...Jullie, en ik kan er ook ergens voor inkomen,dat overal of het op TMF is of MTV enz. overal zie je wel wat over M. Jackson. Maar buiten de digitale..."

Kill Bill: Vol. 2(2004)

"...Ik heb de film al na een half uur afgezet. Reservoir Dogs, Pulp Fiction en Jackie Brown waren als films veel origineler. Dit kun je meer als een..."

Laatste reacties

"...Kwa uiterlijk, lijkt Andrew Garfield wel op Peter Parker. Althans op degene van de tekenfilmserie. Net zoals bij Transformers hoopte ik ook dat de films aansluiten op de eerdere Cartoons of Comics. Op de een of andere manier had Tobey Maguire mij noo......"
Spider-Man Reboot en MIB 3 starten nog dit jaar
"...Uhm, The Taking of Pelham 123 misschien :) ? Dat verhaal lijkt er wel op. Weer op een trein maar deze keer onbemand. Denzel moet echt weer eens een leuke film maken. Het is sinds American Gangster wat minder aan het worden kwa films en kwaliteit...."
Eerste Unstoppable trailer!
"...Vinden we helemaal niet erg, toch ? Ik iig. niet Ik kende die comic al niet echt toen die uitkwam . Laat staan de film . Slechte, Mislukte film . Jammer want Cage mag ik wel als acteur ...."
Ghost Rider 2 komt er pas in 2012
"...Ja sinds Leaving Las Vegas, had die niet vaak zijn hoogtepunten meer nee. Dat is wel hetgene ...."
Ghost Rider 2 komt er pas in 2012
"...Dan zou ik kiezen voor Wayne Kramer ( Running Scared ). Wat een film was dat trouwens. Laatst nog op tv geweest. Antoine Fuqua zou ook wel kunnen, maar niet F. Gary Gray . Italian Job was een film met wel wat actie maar te weinig diepgang. De cast ma......"
Kane & Lynch weer uitgesteld

laatste ratings

CAGE heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

CAGE heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.