6,1 details

  • Drama
  • Thriller
  • Misdaad
  • Mystery
  • Nederland

Als ex-collega Peter de Beer wordt vermoord, staat rechercheur De Cock voor de ultieme uitdaging. Peters dochtertje Michelle, getuige van de moord, is in shocktoestand en kan De Cock niet helpen. Maar weet de moordenaar dat ook? Uit voorzorg besluit De Cock de kleine kroongetuige onder zijn hoede te nemen. Tot zijn grote spijt moet hij constateren dat het verleden hem blijft achtervolgen. Het spoor leidt naar een stel oud-Indiëgangers. Deze oude maar keiharde mannen hebben hem jaren geleden al belet om een moordzaak op te lossen. Ook deze keer gaan ze tot het uiterste om de doofpot dicht te houden.

Regie
Alain De Levita
Cast
Pierre Bokma, Peter Faber, Carolien Spoor, Victor Reinier, Marjolein Keuning, John Kraaykamp, Serge-Henri Valcke, Hans Veerman, Ingeborg Uyt den Boogaard, Ab Abspoel, Merel Laseur, Piet Römer, Johann Glaubitz, Martin Schwab, Lianne Zandstra, Marian Mudder, Chaim Levano, Freek van Muiswinkel, Hans Karsenbarg, Jacques Commandeur, Nienke Sikkema.
Release
01.10.1999

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Baantjer, de film: De Cock en de wraak zonder einde

acties