Boys (1991)

5,2 details

  • Komedie
  • België
België

Twee vrienden komen na hun hogere studies in het echte leven terecht en ontdekken dat ze in hun tekstboeken en cursussen niet alle antwoorden hebben meegekregen. Peter, vijfentwintig jaar, heeft na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen bij een middelgroot reclamebureau werk gevonden, waar hij als junior steevast met campagnes voor hondenvoer opgezadeld wordt. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n vier jaar samenwoont, is er zopas met een ander vandoor, en dat net nu hij zijn eerste grote professionele kans krijgt en een condoomcampagne mag uitwerken. Zijn beste vriend, de vierentwintigjarige Tom, heeft na de humaniora een paar jaar rechten gestudeerd om dan via zijn vader op het secretariaat van deurwaarder Koninckx te gaan werken. Nu Peter met emotionele problemen zit, beschouwt Tom het als zijn plicht hem op te vrolijken. Beide 'boys' herontdekken hun vriendschap tijdens een weekje stappen.

Regie
Jan Verheyen
Cast
Fred Van Kuyk, Maya van den Broecke, Margot van Doorn, Jan Verheyen, Herbert Flack, Francesca Vanthielen, Michael Pas, Camilia Blereau, Tom Van Landuyt, Bert André, Chris Cauwenbergs, Ludo Busschots, Hilde Heijnen, Karina Geenen, Jan Steen, Brigitte Derks, Luk Wyns, Tom Van Bauwel, Luc Pien, Danni Heylen, Greta Van Langhendonck, Stephan De Paepe, Herbert Bruynseels, Willy De Groot, Mies Meulders, Mark Verstraete, Jean Aelen, Gaston Carems, Aron Wade, Christel Van Schoonwinkel, Kristel Stas, Mark Van Kuijk, Ben Van Hoof, Hilde Timmermans, Bieke Ilegems, Christine Van Laer, Inge Van Sweevelt, Benny Vermeulen, Iris Van Straten, Thomas Siffer, Anne Wislez, Jacques Gleicher.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Boys

acties