Must Love Dogs (2005)

The hardest trick is making them stay.

Net wat beter dan de gemiddelde romkom.
play

5,4 details

  • 98 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
98 Min Verenigde Staten

De dertigjarige Kleuterleidster Sarah Nolan is al acht maanden vrijgezel wat volgens haar familie veel te lang is. Met de beste bedoelingen plaatsen haar zussen Carol en Christine een profiel op internet om potentiële huwelijkskandidaten voor haar te vinden. Hun vader Bill is een goed voorbeeld van succesvolle internetveroveringen, want hij slaat de ene na de andere vrouw aan de haak.

Regie
Gary David Goldberg
Cast
John Cusack, Diane Lane, Christopher Plummer, Dermot Mulroney, Elizabeth Perkins, Stockard Channing, Brad William Henke, Victor Webster, Ben Shenkman, Jordana Spiro, Glenn Howerton, Julie Gonzalo, Ali Hillis, Kirk Trutner, Michael Spound.
Budget
$ 30.000.000
Opbrengst
$ 58.405.313
Release
21.07.2005

Filmtotaal Recensie

Regie: Gary David Goldberg | Cast: Diane Lane (Sarah), John Cusack (Jake), Christopher Plummer (Bill), Elizabeth Perkins (Carol), Dermot Mulroney (Bob), e.a. | Speelduur: 98 min.

Tijdens de voortiteling van Must Love Dogs vertellen wat singles hun technieken om een levenspartner op te sporen. Allemaal met weinig succes, behalve de twee supermodellen die aan het eind van dit begin langskomen. “Waar je mensen kunt ontmoeten? Nou, eh, overal. Hoezo?”. Het is een beetje ironisch dat er juist in een romantische komedie als deze wordt geklaagd over het levensdoolhof waar ergens je soulmate in moet rondzwerven, want natuurlijk hebben hoofdpersonen Sarah en Jake elkaar al na een kleine negentig minuten gevonden.

Aan de andere kant dachten ze allebei hun grote liefde al eens eerder te hebben ontmoet. Beiden zijn nu alweer een poosje gescheiden en niet al te wanhopig op zoek naar vervanging. Natuurlijk sporen familie en vrienden ze aan om hun biologische klok te volgen, maar in je eentje je halve kip opeten boven het aanrecht heeft ook wel zo zijn charmes. Bovendien heeft Sarah haar kleuterklasje en Jake zijn roeiboten, wie heeft er dan nog liefde nodig? Een hond, okay, meer niet. Tot de zus van Sarah een contactadvertentie plaatst op een datingsite en de twee elkaar ontmoeten.

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

cag200

"...Wat moet je met zo'n soort meid???? Laat staan met een schijt van een hond... Skippe!..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Must Love Dogs

acties