Outrageous Fortune (1987)

The CIA is trailing them. The KGB is tracking them. The phone company is tracing them. The police are chasing them. The cowboys are herding them. And the Indians are hunting them. Are they going to fall for all of that?

5,7 details

  • 100 Min
  • Komedie
  • Mystery
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

De snobistische Lauren Ames en platvloerse Sandy Brozinsky zijn in alle opzichten elkaars tegenpolen, maar hebben een ambitie gemeen: ze hebben er alles voor over om topactrices te worden. Als ze elkaar ontmoeten bij een nieuwe acteer-masterclass is de rivaliteit tussen de twee dan ook onmiddellijk een feit. Als ook nog een blijkt dat de twee het hof zijn gemaakt door een en dezelfde Romeo die echter zijn biezen heeft gepakt, willen de twee voor eens en altijd weten bij wie zijn hart nu eigenlijke echt ligt, bij Sandy of Lauren. De twee gaan op jacht naar Michael, de man van hun dromen, die op zijn beurt op de hielen wordt gezeten door de CIA en de KGB vanwege spionageactiviteiten.

Regie
Arthur Hiller
Cast
Bette Midler, Shelley Long, Christopher McDonald, Peter Coyote, Anthony Heald, George Carlin, Robert Prosky, Florence Stanley, John Schuck, Diana Bellamy, J.W. Smith, Ji-Tu Cumbuka, John DiSanti, Jerry Zaks, Gary Morgan.
Release
30.01.1987

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Filmp@ssie

"...Leuke vlotte film enkel is het jammer dat al die Nederlandse commercieele zenders bijna ieder jaar d......"

Roadrunner

"...Dit is een lekkere jaren tachtig komedie waarin de gebeurtenissen elkaar in sneltempo opvolgen. Bett......"

Outrageous Fortune

acties