6,2 details

  • Drama
  • Italië
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Verenigd Koninkrijk
Italië

Tijdens het bewind van de Romeinse keizer Domitianus (90 na Chr.) laait de haatcampagne tegen de christenen op. Meedogenloze vervolgingen vinden overal in zijn rijk plaats. Op het eiland Patmos wordt de apostel Johannes vastgehouden. Daar trekt hij zich het lot aan van de vervolgde christenen. De visioenen, die het wereldgebeuren bij hem oproept, schrijft hij op. Irene, een jonge christen, probeert met de oude Johannes in contact te komen. Om de christelijke gemeenten te bemoedigen wil zij de openbaringen van Johannes verspreiden. Maar wat Irene niet weet, is dat haar grote liefde Valerius, een stiefzoon is van een beroemde Romeinse generaal. Hij is naar Patmos gestuurd is om Johannes en zijn medechristenen te bespioneren

Regie
Raffaele Mertes
Cast
Aaron Johnson, Richard Harris, Bruce Payne, Erol Sander, Benjamin Sadler, Constantine Gregory, Christian Kohlund, Ian Duncan, Massimiliano Pazzaglia, Matt Patresi, Loris Loddi, Vittoria Belvedere, Alessandro Bertolucci, Walter Nudo, Luca Ward.
Release
10.12.2002

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

San Giovanni - L'apocalisse

acties