Love Affair (1994)

5,4 details

  • 108 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Drama
  • Verenigde Staten
108 Min Verenigde Staten

Voormalig voetbalster Mike Gambrill is een enorme rokkenjager en het is dan ook groot nieuws als bekend wordt dat hij zich heeft verloofd met een televisiepresentatrice. Aan boord van een vliegtuig ontmoet Mike echter Terry McKay, die ook verloofd is, maar die zijn onmiddellijke aandacht trekt. Door een storing in de motoren moeten ze overstappen op een luxe schip en hebben een onvergetelijke tijd aan boord. Na afloop besluiten Mike en Terry elkaar op een afgesproken tijdstip op het Empire State Building te ontmoeten om te zien of de aantrekkingskracht tijdelijk is geweest of niet

Regie
Glenn Gordon Caron
Cast
Pierce Brosnan, Annette Bening, Harold Ramis, Katharine Hepburn, Warren Beatty, Brenda Vaccaro, Garry Shandling, Meagen Fay, Kate Capshaw, Paul Mazursky, Glenn Shadix, Barry Miller, Chloe Webb, Ray Girardin, Linda Wallem.
Budget
$ 60.000.000
Release
21.10.1994

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Love Affair

acties