6,8 details

  • 119 Min
  • Drama
  • Oorlog
  • Nederland
119 Min Nederland

De Tweede Wereldoorlog heeft Nederland in zijn greep. De sigarenverkoper Ducker leidt een ingeslapen bestaan onder de duim van zijn overheersende vrouw, die een relatie heeft met een NSB-er. Op een avond landt per parachute de Britse geheimagent Dorbeck, die het evenbeeld is van Ducker. Zijn leven neemt een radicale wending en hij belandt in een wereld van verzet en sabotage. Ducker gaat meer en meer op in zijn nieuwe identiteit en gaat steeds meer op Dorbeck lijken.

Regie
Fons Rademakers
Cast
Nan Los, Andrea Domburg, Jules Royaards, Siem Vroom, Sacco van der Made, Ina van der Molen, Piet Römer, Frits Butzelaar, André van den Heuvel, Van Doude, Mia Goossen, John Van Eyssen, Elise Hoomans, Frans van der Lingen, Luc van Gent, Jos Gevers, Lex Schoorel, Ko Arnoldi, Guus Verstraete, Hans Polman, Ineke Verwayen, Marianne van Waveren.
Release
21.02.1963

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reacties

Marty Feldman

"...[quote=einstein]ik snap niet dat ze deze film niet gewoon op een doordeweekse dag op een normale tij......"

einstein

"...Ik snap niet dat ze deze film niet gewoon op een doordeweekse dag op een normale tijd uitzenden...."

Bukowski

"...Dat was dus de quote- i.p.v. de editknop. O+..."

Als twee druppels water

acties