The Paper (1994)

Never let the truth get in the way of a good story

6,4 details

  • 112 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
112 Min Verenigde Staten

Journalist Henry Hackett komt voor een dilemma te staan als hij ontdekt dat twee jongens die van moord worden beschuldigd onschuldig zijn. Henry's bazin Alicia Clark staat erop het verhaal op de voorpagina te plaatsen, ongeacht of de jongens onschuldig zijn. Henry vindt echter dat de waarheid voorop moet staan. In deze chaos moet Henry ook zijn hoogzwangere vrouw zien te kalmeren, komt zijn hoofdredacteur met de mededeling dat hij ongeneeslijk ziek is en brengt een concurrerende krant een bod uit op The Sun. Ondertussen moet er ook nog een deadline gehaald worden. Henry wordt gedwongen een paar belangrijke beslissingen te nemen.

Regie
Ron Howard
Cast
Michael Keaton, Robert Duvall, Marisa Tomei, Glenn Close, Jason Robards, Catherine O'Hara, Clint Howard, Randy Quaid, Jason Alexander, Roma Maffia, Lynne Thigpen, Spalding Gray, Jack Kehoe, Amelia Campbell, Geoffrey Owens.
Budget
$ 6.000.000
Release
18.03.1994

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Paper

acties