The Company (2003)

6,5 details

  • 112 Min
  • Romantiek
  • Muziek
  • Drama
  • Duitsland
  • Verenigde Staten
112 Min Duitsland

Een jonge ballerina (Neve Campell) van een gerenommeerd dansgezelschap zet alles op alles om soliste te worden. Maar om de top te bereiken, moet zij het hoofd bieden aan torenhoge fysieke én emotionele eisen. Met een expressieve cameravoering, die de dansers op toepasselijke wijze met vloeiende bewegingen volgt, wordt de energie en expressieve inspanningen van de dansers voor de kijker voelbaar gemaakt. Naast de magie en schoonheid van de danskunst, worden ook de uren van zweet en pijn, de meedogenloze competitieve strijd en de intense spanningen die bij de repetities komen kijken, getoond....

Regie
Robert Altman
Cast
James Franco, Malcolm McDowell, Neve Campbell, William Dick, Susie Cusack, Marilyn Dodds Frank, Yasen Peyankov, David Gombert, Barbara E. Robertson, John Gluckman, Mariann Mayberry, John Lordan, Roderick Peeples, Deborah Dawn, Davis C. Robertson.
Budget
$ 15.000.000
Opbrengst
$ 2.281.585
Release
10.09.2003

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Company

acties