5,4 details

  • 88 Min
  • Familiefilm
  • Duitsland
88 Min Duitsland

Film waarin Pik, een vrijgevochten meisje van dertien jaar, samen met haar oma allerlei dieren verzorgt in hun oude huis. Ze hebben echter een probleem, het geld is op. Ze moeten verhuizen als er niet snel een oplossing gezocht wordt. Als Pik bij toeval een politieman betrapt op drugshandel, en hij haar ziet, moet ze snel onderduiken. Ze doet zich voor als buitenlandse studente en komt bij een hele deftige familie, met hun zoon Amadeus, terecht.. Samen met Amadeus bedenkt Pik een meesterlijk plan om aan geld te komen!

Regie
Dominikus Probst
Cast
Sidonie von Krosigk, Heinrich Schafmeister, Gudrun Okras, Andreas Hoppe, Sonja Kirchberger, Rudolf Kowalski, Robin Becker, Karl Heinz Gierke, Irene Fischer, Ulrike Bliefert, Erwin Grosche, Herbert Schäfer, Sabine Flack, Karl-Heinz Gierke, Irene Fischer.
Release
26.09.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

heywoodfloyd

"...[quote=Baski]... ik heb alleen een beetje moeite met de titel... ;)[/quote] Haha ja... ik dacht o......"

Baski

"...... ik heb alleen een beetje moeite met de titel... ;)..."

Pik & Amadeus - Freunde wider Willen

acties