Taking Lives (2004)

He Would Kill To Be You.

Reviews (3)

supersuus

Avatar

Wauw ik heb gewoon genoten hoor van de film, en dan vooral van Miss Jolie!! Zij is voor mij toch al wel gewoon genoeg reden om een film te gaan zien, maar ook zonder haar vond ik de film best aangenaam. Oké het is inderdaad geen Silence of Se7en...maar dat soort films worden nou eenmaal niet bij bosjes gemaakt.
Normaliter zou dit een film zijn die een aangenaam dvd avondje zou bewerkstelligen, maar door Angelina te leuk om niet in de bioscoop te gaan zien. Kortom, ik heb genoten, en op Mark na verder iedereen zo te lezen!!

wetfart

Avatar

Ik snap niet dat sommige mensen hier zo negatief over zijn. Om even op markterug te komen: Een verhaal wat met gaten aan elkaar hangt? En hoezo weten mensen al meteen wie de dader is? Je wordt namelijk vaak op het verkeerde spoor gezet. Eerst dacht ik die psycho zelf toen hijzich aangaf als ooggetuige, toen Kiefer sutherland, de moeder van psychootje en ook nog die Canadese politie-chef. Ow ja, Jolie vindt niet zomaar toevallig een geheime doorgang naar de slaapplaats van psychootje. Nee nee! Ze was al eerder in het zelfde huis om met de moeder te praten, toen ze wou gaan zag ze een hand net een hoek omgaan...en dat was die geheime doorgang! En als zij op dat bed ligt , haha heel de zaal schrok ( haha zo'n vrouw naast mij schreeuwde! maja ..in ieder geval...), dan wordt ze gegrepen door psychootje vanuit onder het bed. Ik neem aan dat die vent daar dus al lag toen ze binnen kwam! Ik denk niet dat hij heel sneaky onderdat bed kroop om vervolgens een bioscoopzaal massaal een hartinfarct te bezorgen he. Maja het einde is in ieder geval erg verassend en goed. En Angelina Jolie is gewoon top!
[rating 4]

-edit: denk een beetje om de spoilers die hier weg loopt te geven

miszy_shakin_asz

Avatar

Ben van de week ook naar taking lives geweest... In het begin dacht ik: "zit ik wel bij de goede film?" maar na de griezelige intro wist ik het zeker.. Verhaal komt misschien in het begin iets te traag op gang maar het is wel een aan te raden film. Het verhaal erachter is goed..
Ik had echter niet meteen door wie de moordenaar was, diegene leek me namelijk te makkelijk.. ik dacht eerder aan die moeder.. Misschien beetje genant om op te merken dat het toch niet een omgebouwde was.. O+ *oops
Het einde was echt het best uit de film! alleen daarvoor moet iedereen massaal naar de bios je zal versteld staan!:9

Cijfer: 7.3[rating 3.5]