miszy_shakin_asz Avatar

miszy_shakin_asz

Laatste reviews

Seabiscuit(2003)

"...Best een aardige film hoor, kijkt makkelijk weg. Mooi verfilmt en ook de acteurs werpen een goed staaltje acteerwerk af. Persoonlijk vond ik de film..."

No Country for Old Men(2007)

"...Deze film kon mij echt totaal niet boeien. Ik ben hiernaartoe geweest op aandringen van een vriendin die het wel een goede film vond. Vanaf het..."

Gone Baby Gone(2007)

"...Op zich wel een prima film, maar wat mij betreft overschat. Casey haalt het niet bij zijn broer qua acteerwerk en looks. Verder is het verhaal vrij..."

Son of the Mask(2005)

"...Heb zojuist de trailer bekeken en mijn indruk is dat het een hele leuke film zou kunnen zijn, maar dat het ook zou kunnen dat de makers er teveel..."

Superbad(2007)

"...Ik verwacht dat er nogal een tweedeling over deze film zou kunnen ontstaan; of je vindt het geweldig, of niets.. Zelf deed het me niets. Het is..."

Laatste reacties

"...Ik vond dit een verschrikkelijke film.. Onze verbazing was dan ook groot toen er tijdens de vertoning mensen lachten wanneer er iemand in elkaar gemept werd O+ Het kan aan mij liggen, maar zelf vind ik het weinig tot niets met humor te maken. Dit......"
RocknRolla
"...Ik vond persoonlijk madagaskar een geweldige animatiefilm! En ik moet zeggen dat ik ook echt naar het 2e deel uitkijk.. Vanavond ga ik Kung Fu Panda kijken, en ik ben benieuwd of ik het er ook mee eens ben dat deze zelfs nog leuker is. Overigen......"
Kung Fu Panda
"...Wel jammer.. Ik had me nog zo verheugd op een Disneyfilm (ach ja, jeugdsentiment :P)..."
Hercules
"...Ik ben wel benieuwd geworden naar deze film! De trailer ziet er niet bar slecht uit.. Het is gelukkig ook niet zo'n oude film. Een 6.4 als gemiddelde rating onder FT users is ook niet heel laag. Nee, ik ga eens met een open blik kijken wat voor film......"
The Core
"...IMDB geeft alleen hoge cijfers aan culturele of anders dan anders films. Dit lijkt me meer een film waar veel cliche's in verstopt zitten. Hoe dan ook, je kunt je best vermaken met wat minder orginele films vind ik. Ik ben wel benieuwd, ga wel even k......"
Littleman

laatste ratings

miszy_shakin_asz heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

miszy_shakin_asz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.