No Country for Old Men

No Country for Old Men (2007)

There are no laws left.

Reviews (3)

jaime91

Avatar

Echt een onwijs spannende film en verre van saai. Onwijs goede acteurs vooral Bardem speelt de sterren van de hemel als angstaanjagende killer.Iedere keer als hij in een scene te zien was zat ik op het puntje van mijn stoel. Wil verder niet te veel gaan verklappen maar deze film zal me echt nog wel een flinke tijd bijblijven. Een terechte oscar en golden globe winnaar kan niet anders zeggen.

Oja nog 1 klein minpunt,het einde dat was inderdaad nogal een teleurstelling,buiten dat een top film!

nilofarish

Avatar

Een fantastische film van The Coen Brothers. Het verhaal en het acteerwerk is echt super in deze film.

Van de Coen Brothers had ik tot nu toe alleen maar van die super grappige films gezien zoals: O Brother Where Art Thou?,The Big Lebowski en The Ladykillers. Maar met No Country for Old Men leveren de broers echt een super spannende film af.Ik zat vanaf het begin op het puntje van mijn stoel.

Vooral de stukjes met Javier Bardem vond ik super om te zien. En de scene waarin je ziet dat Llewelyn dood is. Ik dacht eerst de hele tijd : 'Oh,nee het is hem niet' Maar dan is het zo een schock om erachter te komen dat hij het is.

De slotscéne vond ik wel een beetje vreemd. Terecht een Oscar voor de Coen broers. En natuurlijk een terechte Oscar voor Javier Bardem.

miszy_shakin_asz

Avatar

Deze film kon mij echt totaal niet boeien. Ik ben hiernaartoe geweest op aandringen van een vriendin die het wel een goede film vond.

Vanaf het begin af aan wist ik niet echt wat ik er van moest vinden. Het was geen thriller, geen drama, geen komedie, maar wat dan wel?

Het verhaal sloeg in wezen nergens op, iemand vind een koffer vol met geld bij een bloederige moordpartij en wordt vanaf dat moment achterna gezeten door de moordenaar. Hotel na hotel reist hij af, en hij weet telkens net op tijd te ontsnappen.

Er zitten geen complexe verhaallijnen in, alhoewel er geen film is die op deze film lijkt. Voor mij was dit echter geen goed kenmerk en bleef de film wat mij betreft vaag en soms zelfs saai.