nilofarish Avatar

nilofarish

Laatste reviews

Un prophète(2009)

"...Een van de beste films van het jaar. Un Prophete heeft echt een ijzersterk verhaal. Tahar Rahim zet een fantastische perfomance neer. Het lijkt mij..."

Elegy(2008)

"...Heel erg boeiende film die de liefde van zijn leven verliest door onzekerheid. David(Ben Kinglsey) is een docent literatuur die vele affaires heeft..."

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street(2007)

"...Goede film van Tim Burton en Johnny Depp. De Art Direction is echt fantastisch gedaan het zet echt een grimmige sfeer neer die perfect gaat met het..."

The Hangover(2009)

"...Super goede komedie! Ik heb keihard zitten lachen. Het verhaal is super leuk geschreven en ook al is het echt een comedy. Het verhaal was zo..."

The French Connection(1971)

"...Echt een van de klassiekers. Het verhaal,de perfomances en de muziek gewoon alles bij elkaar is gewoon geweldig! Gene Hackman speelt zijn beste rol..."

Laatste reacties

"...Echt een goed drama. De acteeprestaties zijn geweldig. De regie is ook erg goed en Redford heeft terecht een Oscar gewonnen..."
Ordinary People
"...WOW wat een film! Zo tragisch, ik werd nog verdrietiger omdat het waargebeurd is. Hilary Swank is echt...geweldig! Haar perfomance is echt het bewijs van een topactrice. Uitstekende bijrol van Chloe Sevigny. Ik vond dat de perfomance van Chloe ook ee......"
Boys Don't Cry
"...Leuk!! Penelope cruz is geweldig hierin en verdient terecht die Oscar. 'The sexiest movie Allen ever made' - Rolling Stones Magazine..."
Vicky Cristina Barcelona
"...Jim Carrey is echt grappig. Maar er zaten een paar grappen in die niet echt grappig waren. In zijn geheel vond ik de film echt grappig maar niet zo grappig als andere Jim Carrey films zoals : Liar Liar en The Mask. Ik had eigenlijk een grappigere......"
Yes Man
"...Echt een super actiefilm met heel veel actie en spanning. Het verhaal is natuurlijk helemaal niet realistisch maar toch boeit de film echt. Natuurlijk dankzij de actie en de twee topacteurs Travolta en Cage. De film verveelt echt geen enkel momen......"
Face/Off

laatste ratings

watchlist

nilofarish heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.