Son of the Mask (2005)

Sequel to the #1 box-office hit.

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Om eerlijk te zijn ben ik deze film gaan kijken zonder ook maar iets hierover op te zoeken en met de verwachting een leuk op zichzelfstaand vervolg van de mask. Ik vind deel 1 namelijk echt best leuk en vooral voor zijn tijd heel goed gemaakt + er zit ook nog een hele lekkere Cameron Diaz in en dan ga je deel 2 kijken en dan snap je ineens waarom Carrey dit project heeft afgewezen. Deze film moet gewoon vernietigd worden en had uberhaupt noooooit gemaakt mogen worden. Werkelijk alles aan deze film is slecht en toch heb ik er de kracht voor weten op te brengen om hem af te kijken want ik echt een briljante prestatie vind van mezelf. Imo bestaat deze film gewoon niet klaar, er is gewoon nooit een bagger/vies/smerig/klote vervolg gemaakt op een van de favoriete films uit mijn kindertijd (die ik stiekem nog steeds heel leuk vind :P)

Mensen vergeet deze bagger en kijk hem niet want je vergooit net als ik anderhalf uur van je leven.Zelfs voor kids is deze film nog een belediging. :r

miszy_shakin_asz

Avatar

Heb zojuist de trailer bekeken en mijn indruk is dat het een hele leuke film zou kunnen zijn, maar dat het ook zou kunnen dat de makers er teveel effecten in hebben verwerkt zodat het een beetje over de top wordt. Hoe dan ook, ik ben allang blij dat er een film uitgezonden wordt die niet tussen de 10 en 20 jaar oud is, zoals de meeste films die tegenwoordig worden uitgezonden op TV.

Misschien is het thema een beetje te clichee voor woorden, en het had wat mij betreft leuker geweest als Jim Carrey er nog in zou spelen als vader bijvoorbeeld.. Maar hoe dan ook weerhoudt het mij er niet van (nee zelfs die 2.0 van imdb!) om zelf een oordeel te vellen en niet klakkeloos mee te gaan met het oordeel van anderen.