Superbad (2007)

Come and Get Some

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Geen slechte film maar had er toch veel meer van verwacht. de cast doet zijn werk met een heerlijke hill en een toen nog onschuldige emma stone. maar op de éen of andere manier suddert het verhaaltje net wat te lang aan en vooral het middenstuk is een weg die verschillende kanten uitgaat en het soms meer op verschillende sketches lijkt. toch is de film vaak ontzettend grappig en zijn er enkele leuke vondsten gedaan die de film toch wel sterk maken.

een 7/10 geen topper maar zeker een kijkbeurt waard

jaime91

Avatar

Hele leuke komedie met een meesterlijke Jonah Hill! Overigens moet ik er ook bijzeggen dat ik normaal niet zo heel snel komedie's kijk omdat ze meestal KEIhard falen en gewoon niet grappig zijn maar deze film is gewoon meesterlijk. Een aanrader als je ff lekker in scheur wilt liggen en je houd van harde grove komedie. Een klein beetje in de stijl van de 1ste american pie film maar dan nog beter!

miszy_shakin_asz

Avatar

Ik verwacht dat er nogal een tweedeling over deze film zou kunnen ontstaan; of je vindt het geweldig, of niets..

Zelf deed het me niets. Het is inderdaad geen standaard komedie film. Over op zich een heel clichee onderwerp; puberjongetjes die voor het eind van het voortgezet onderwijs een keer een beurt willen hebben. Komt bekend voor, niet?

Gelukkig is het niet zo'n american pie-achtige film waar de silicone borsten je tegemoed springen. Wat je misschien wel zult verwachten wanneer je de beschrijving leest.

Uiteindelijk kom je erachter dat zelfs de grootste sukkels ook nog een hart hebben, en eigenlijk meer willen dan een simpele beurt.