Te doy mis ojos (2003)

Donde dice hogar se lee infierno. Donde dice amor hay dolor. (Where it reads 'home' read 'hell'. Where it reads 'love' there is pain)

7,2 details

  • 109 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Spanje
109 Min Spanje

Op een winternacht ontvlucht Pilar met haar zoon Juan het huis. Ze neemt niet veel mee, daar heeft ze in alle haast geen tijd voor. Haar man Antonio is haar al snel op het spoor. Pilar is het licht in zijn leven, zo meent hij, en wat hij niet wil missen zijn haar ogen, want die heeft zij hem ooit ‘gegeven’. Antonio wil haar terug, tegen elke prijs. Pilar is op weg naar haar zus Ana, die haar liefdevol opvangt. Als Ana naar het appartement van Pilar en Antonio gaat om kleding te halen, staat ze plotseling oog in oog met Antonio. Ana weet inmiddels dat Antonio zijn handen niet zo goed thuis kan houden maar weet ongeschonden naar Pilar terug te keren. Antonio doet er van alles aan om zijn vrouw terug te winnen. Hij bezoekt haar op haar nieuwe werkplek in het museum, stuurt haar bloemen en doet de belofte dat hij zijn leven zal beteren. Daarvoor is hij zelfs in therapie gegaan. Maar de wonden zijn diep en Pilar wordt heen en weer geslingerd tussen de haat en liefde voor haar man.

Regie
Icíar Bollaín
Cast
Luis Tosar, Candela Peña, Chus Gutiérrez, Roberto Ã?lamo, Francesc Garrido, Rosa Maria Sardà, Kiti Manver, Nicolás Fernández Luna, Ricardo Birnbaum, Sergi Calleja, Laia Marull, Elisabet Gelabert, Elena Irureta, Leire Ucha, Javier Batanero, David Mooney, Aitor Merino.
Release
08.10.2003

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Te doy mis ojos

acties