6,2 details

  • 118 Min
  • Romantiek
  • Komedie
  • Zwitserland
  • Italië
  • Verenigd Koninkrijk
118 Min Zwitserland

De altijd enthousiaste Agata heeft een populaire boekwinkel. Wanneer ene Nico haar het hof maakt, springt de vonk over. Letterlijk. Waar Agata opduikt, raken verkeerslichten ontregeld en geven computers de geest. Agata zelf verandert van een zelfverzekerde volwassen vrouw in een giechelende bakvis. Romeo is een onvervalste latin lover. Als hij op het sterfbed van zijn moeder hoort dat hij een broer heeft die ze ter adoptie heeft afgestaan, gaat hij naar hem op zoek. En laat die broer nu Agata’s broer Gustavo zijn! De confrontaties tussen Romeo, Agata en Gustavo maken heel wat gevoelens los en zorgen voor grappige, spannende en tedere momenten.

Regie
Silvio Soldini
Cast
Claudio Santamaria, Giuseppe Battiston, Ann Eleonora Jørgensen, Silvana Bosi, Monica Nappo, Licia Maglietta, Giselda Volodi, Marina Massironi, Mauro Marino, Remo Remotti, Emilio Solfrizzi, Elena Nicastro, Carla Astolfi, Andrea Gussoni, Carlo De Ruggeri.
Release
27.04.2004

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Agata e la tempesta

acties