Around the World in 80 Days (2004)

The race begins: June 16.

Reviews (3)

ViP

Avatar

De comments/reacties kloppen voor geen reet, de film was juist zoo gemaakt dat de boek er niet tussen of ergens mee te maken had. en de film heeft wel spanning en heeft een goeie verhaallijn, en dat jackie hier meedoet is alleen btr (bdoel actie en effect en de stunts van hem) kan nooit een film zwakker of bagger maken. alleen de einde komt povertjes.

maar deze film is ook alleen 1x kijken en genieten en klaar, 2de keer gaat nog.

edit: die film poster? kom op man geeft ook meteen aan van NIET KIJKEN

Mark

Avatar

Ik kan echt weer niet geloven hoe het ooit mogelijk is een aardig grappig en avontuurlijk verhaal zo gruwelijk te verkrachten dat het nog geeneens die titel waard is,.. allemachtig, ik dacht dat ik terplekke een hartaaval ging krijgen toen duidelijk werd hoe hij Londen toch nog op tijd ging halen toen dat schip geen kolen meer had. Dat is zo snel ff het enige wat ik nog kan herinneren van dat verhaal, teminste, dat ze dat schip afbreken en als brandstof gebruiken, maar niet dat ze @#&*@)#$(*& een vliegtuig bouwen van materiaal op dat schip en hij zich laat katapulten in de lucht en vooruit komt door Chan die een propeller aandrijft door een soort fiets pedaal constructie. Damn, ik had het gewoon kunnen weten dat in zo'n film met Jackie Chan het verhaal niet belangrijk is maar dat het er om gaat zoveel mogelijk van Chan te laten zien, compleet met 805 one-liners die je 15min van tevoren aan ziet komen. Niet te geloven dat er een producent is die dat script nog zo goed vind om het te gaan verfilmen, schandalig gewoon.

Bolo, als je die film nog niet heb gezien, denk er nog maar is over na of de cameo van Arnold het wel waard is om 2 uur lang snel in elkaar gestampt slap gelul voor aan te horen wat vrijwel niets van het originele verhaal heel laat, en dan druk ik me nog voorzichtig uit.

aapejong

Avatar

Wat onzettend jammer, zonder het zien van de film
vermoed ik dat ze van een fantastisch boek een
draak van een film maken. Als ze het verhaal zo
ontzettend gaan aanpassen waarom noemen e de film
dan naar het boek en gebuiken ze de namen uit het boek.
De comersie is het enige wat ik kan bedenken.
Nee..... Hier ga ik dus niet naartoe!

en jacky Chan als passepartout, nou nee :|