Mark Avatar

Mark

Laatste reviews

The Voices(2014)

"...Leuke film die af en toe aanvoelt als een serie, vergelijkingen met het eerste seizoen van Dexter kan je makkelijk maken. Ryan Reynolds is hier op..."

Homies(2015)

"...Is best wel grappige film! Gaat helemaal nergens over en er zitten 800 grappen in waarvan er maar 20 echt werken. Welke dat zijn.... geen idee want ik..."

Love Is Strange(2014)

"...Oke, John Lithgow en Alfred Molina spelen twee best wel schattige ouwe homofielen, dat is best wel geinig om naar te kijken. Duurt alleen niet lang..."

Unbroken(2014)

"...Normaal kijk ik dwars door films heen met overdreven Amerikaans patriottistisch gelul erin, had me ook al ingesteld op een verhaal wat daar vol mee..."

Taken 3(2014)

"...Een dertien in een dozijn actiefilm met Liam Neeson. Begint leuk met Liam die een wedstrijdje aant doen is met de cop Forest Whitaker om als eerste de..."

Laatste reacties

"...Goed bezig peeps! Het is wel heel erg wit, maar dat hoeft niet slecht te zijn. Ga eens even rustig kijken wat er allemaal nieuw is :)..."
Welkom op het compleet vernieuwde FILMTOTAAL
"...Ze is nog niet oud genoeg voor die rol!..."
Gillian Anderson in Johnny English Reborn
"...ComicCon wil ik toch een keer naar toe man!..."
Comic-Con: 21-23 juli
"...Het eind van Predators klopt niet! [spoiler]Brody kon nooit zo snel dat ruimteschip met automatische piloot op laten stijgen[/spoiler] Ga dat maar eens uitleggen aan het begin van deel twee!..."
Predators 2 komt er!
"...[quote=therealalexander]Ik hoop voor je dat dit copy-paste werk is Mark, en dat het niet je eigen woorden zijn. Mijn god wat triest. Als de artikelen hier nog lager zakken dan de Telegraaf dan kijk ik voortaan wel voor recensies bij 1 van de duiz......"

laatste ratings

watchlist

Mark heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.