Mark Avatar

Mark

Laatste reviews

The Voices(2014)

"...Leuke film die af en toe aanvoelt als een serie, vergelijkingen met het eerste seizoen van Dexter kan je makkelijk maken. Ryan Reynolds is hier op..."

Homies(2015)

"...Is best wel grappige film! Gaat helemaal nergens over en er zitten 800 grappen in waarvan er maar 20 echt werken. Welke dat zijn.... geen idee want ik..."

Love Is Strange(2014)

"...Oke, John Lithgow en Alfred Molina spelen twee best wel schattige ouwe homofielen, dat is best wel geinig om naar te kijken. Duurt alleen niet lang..."

Unbroken(2014)

"...Normaal kijk ik dwars door films heen met overdreven Amerikaans patriottistisch gelul erin, had me ook al ingesteld op een verhaal wat daar vol mee..."

Taken 3(2014)

"...Een dertien in een dozijn actiefilm met Liam Neeson. Begint leuk met Liam die een wedstrijdje aant doen is met de cop Forest Whitaker om als eerste de..."

Laatste reacties

"...De grootste tegenvaller van de afgelopen 5 jaar. Michael Mann die ooit zo groot was heeft er een grote bende van gemaakt in Blackhat. Een plot met veel potentie is een slaapverwekkende kutfilm geworden met belachelijke logica. Echt alles is slecht in......"
Blackhat
"...JamesBond, ouwe schizofreen, snap je die opmerking nou nog niet?!..."
Unbroken
"...Mja, je bent een beetje onzeker en je weet niet wat je wil. Friet zonder balls is het dus...."
Coming Home
"...Heeft de vibe van een Nederlandse film maar dan Turks gesproken. Het voelt allemaal een beetje gemaakt aan. Jammer dat het verhaal tijdens de oorlog stukken beter is dan die van die bouwvakker. Toch wel aardige film, ook al weet je al voordat je gaat......"
Birlesen Gönüller
"...Kijk de trailer van deze film en hou het daarbij. Slaapverwekkende kutzooi met een flinterdun verhaaltje. Wel een goeie cast, het is alleen triest dat niemand meer dan twee zinnen tekst heeft. Enige diepgang van personages... forget about it. Ridley......"
Exodus: Gods and Kings

laatste ratings

watchlist

Mark heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.