Recensie

Fast & Furious 7 (2015)

Van Paul Walkers dood is bijzonder weinig te merken in dit zevende deel... tot het einde zich aandient.

door Thierry Verhoeven om 20:18 in RECENSIES
Furious 7 poster
Regie: James Wan | Cast: Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O'Conner), Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), Jordana Brewster (Mia Toretto), Jason Statham (Deckard Shaw), e.a.| Speelduur: 137 minuten | Jaar: 2015

The Fast and the Furious is zonder twijfel een van de meest opvallende filmfranchises van deze eeuw. Wat ooit begon met een iets te duidelijk naar Point Break gemodelleerde maar niet onverdienstelijke film over straatracen, is in de voorbije veertien jaar uitgegroeid tot een uiterst lucratieve reeks die inmiddels al zeven films beslaat. Waar normaal gesproken de rek er na een paar delen wel uit is en weinig moeite meer wordt gedaan om nog enige vernieuwing aan te brengen, heeft deze serie zich na enkele matige films vanaf het vijfde deel bijzonder goed herpakt. Minstens zo bijzonder is dat de primaire cast van de eerste film die aanvankelijk snel verdween, terugkeerde voor het vierde deel en definitief bleef hangen, waarna ook diverse bijrolvertolkers uit eerdere delen een vaste plek kregen.

Een van die bijrolspelers is Sung Kang, wiens personage Han voor het eerst opdook in het derde deel, getiteld Tokyo Drift. Dat dit personage in die film overleed, weerhield de makers er niet van om hem te laten terugkeren in het vierde, vijfde en zesde deel, wat heeft gezorgd voor een ongewone chronologie die je niet snel zou verwachten bij een pretentieloze actiefilmreeks als deze. Tokyo Drift was bedoeld om de franchise in een nieuwe richting te sturen nadat hoofdrolspelers van het eerste uur Paul Walker en Vin Diesel hun heil elders hadden gezocht. Toen beide heren terugkwamen en de reeks kon terugkeren naar de basis, werd het Japanse uitstapje gelaten voor wat het was. Het werd echter nooit volledig genegeerd; diverse keren werd ernaar gehint dat Han vroeg of laat naar Tokyo zou gaan en tegen het einde van deel zes gebeurde dat eindelijk.

De epiloog van die film toonde opnieuw zijn fatale ongeluk, zij het ditmaal met wat aanvullende beelden. Leek Hans dood voorheen nog het gevolg van een uit de hand gelopen autoachtervolging, daar bleek het nu een bewuste botsing te zijn door niemand minder dan Jason Statham. De kale Brit speelt Deckard Shaw, de oudere broer van de schurk die in de vorige film werd uitgeschakeld door Dominic Toretto’s team (waar Han deel van uitmaakte). Hans dood is onderdeel van Shaws wraakplan dat ook de veiligheid van de rest van de ‘familie’ bedreigt. Helaas leidt dit ertoe dat de altijd zo genietbare Dwayne Johnson al redelijk vroeg in de film richting het ziekenhuis verdwijnt. Het publiek is zodoende het merendeel van de tijd overgeleverd aan een acteursensemble dat heel wat minder bedreven is in de tongue-in-cheek-humor die een in ongeloofwaardigheden verdrinkende film als deze nodig heeft.

Gelukkig is er een mooi lichtpuntje in de vorm van Kurt Russell als een aan Belgisch bier verslaafde overheidsagent die Toretto een helpende hand biedt. Voor wat hoort wat (en in deze reeks is een film blijkbaar nog altijd niet compleet zonder noodgedwongen samenwerking met een overheidsinstantie), dus mag het team van voormalige straatracers aan de bak om een hacker te bevrijden die een supersonisch cameratoezichtsysteem heeft ontwikkeld waarmee iedereen (dus ook Shaw) binnen enkele uren kan worden opgespoord. Over de morele kanten van deze missie wordt met geen woord gerept en van een leeghoofdige franchise als deze hoef je dat ook niet te verwachten, al zorgt het in een tijd waarin de Orwelliaanse praktijken van de NSA steeds meer aan het licht komen toch voor een nare bijsmaak wanneer een clubje rebelse helden de Amerikaanse overheid zonder enige tegenspraak een alziend oog overhandigen.

Waar het vijfde deel het straatracen links liet liggen om zich te ontpoppen tot een soort Ocean’s Eleven met auto’s, schakelt men in deze film nog een tandje verder naar een Mission: Impossible-achtige film. Vooral wanneer het team halverwege de film naar de Verenigde Arabische Emiraten afreist om daar op grote hoogte een infiltratiemissie uit te voeren, is de associatie onmogelijk te negeren. De avonturen van Ethan Hunt hebben zich nooit laten betrappen op realistische actiescènes, maar vergeleken bij die van Fast & Furious 7 laten ze zich haast bekijken als een documentaire. Vanaf het moment dat de eerste grote actiescène zich aandient, gaan direct alle natuurwetten het raam uit. De ridicule stunt uit 2 Fast 2 Furious waarbij met een auto een boot werd besprongen, zou in deze film niet hebben misstaan en een van de geloofwaardigste zijn geweest.

In dat opzicht is het veranderen van Hans doodsoorzaak exemplarisch voor de verandering die de reeks heeft doorgemaakt. Konden personages vier films geleden nog omkomen bij een auto-ongeluk, daar is dat inmiddels blijkbaar niet langer een optie. Zelfs wanneer twee auto’s met volle snelheid frontaal op elkaar inrijden, houdt men er niet meer dan een schrammetje aan over. Het is dan ook een grote opsteker dat de actie zo spectaculair is en vaardig in beeld wordt gebracht, want echt spannend wordt het nooit. Wat evenmin helpt is dat Shaw in het eerste uur wordt neergezet als een levensgevaarlijk individu (een vuistgevecht tussen Statham en Johnson is een waar hoogtepunt), waarna hij constant vanuit het niets opduikt en nauwelijks een deuk in een pakje boter weet te slaan.

Fast & Furious 7 is als productie stevig overschaduwd door de dood van Paul Walker. Naar verluidt was de acteur op het moment van overlijden pas halverwege de opnamen, waardoor men zich gedwongen zag toevlucht te nemen tot creatieve oplossingen, uiteenlopend van body doubles tot CGI. Die methoden hebben gewerkt, want bij het bekijken van de film is nauwelijks merkbaar dat een van de hoofdpersonen is weggevallen. Als je niet beter zou weten, zou je bijna denken dat Walker nog steeds in leven is. Bijna. Want helaas slaan de makers de plank nogal mis met een stroperig slotstuk dat overduidelijk is gecreëerd na Walkers dood. Het is een goedbedoelde hommage, maar in de context van de film valt zij nogal uit de toon. Het verlies van een hoofdpersoon is altijd spijtig, maar de film hoort te allen tijde voor te gaan.

37 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Airbender "Hoe hebben ze zijn stem gedaan bij de CGI?"


Computer gegenereerd Smiley face

OT: Vrijdagavond ga ik er naartoe, ben zeer benieuwd! T+)

Goov25

Avatar

JamesBond "Vrijdagavond ga ik er naartoe, ben zeer benieuwd! T+)"

Ik ga zaterdagmiddag! Ik ben ook benieuwd, maar het zal vast flink genietbaar zijn :D

chakib82

Avatar

3 sterren maar, de film krijgt er 5 van mij.
Vandaag voor première gezien en heb genoten van de 1 seconde tot de laatste seconde. Wat een film zeg een topper.
De film is uiteindelijk goed in mekaar gezet. En Kurt Russel was een verrassing in deze film.

Ga er heen en je zult geen spijt krijgen.

JamesBond

Avatar

Goov25 "Ik ga zaterdagmiddag! Ik ben ook benieuwd, maar het zal vast flink genietbaar zijn :D"


Er zal inderdaad genoeg te genieten vallen als je van de idiote stunts van deze films houdt Smiley face Deel 6 is tot nu toe mijn favoriet denk ik :D

Brasco

Avatar

Sowieso gewoon lekkker genieten zaterdag middag en ach dat laatste gedeelte waarin ze nadrukkelijk afsheid nemen van Paul Walker hoort er wel bij vind ik.

adofmirosch

Avatar

Morgen of overmorgen heen,dit soort films kijken altijd zo lekker weg.

JamesBond

Avatar

Brasco "(…) ach dat laatste gedeelte waarin ze nadrukkelijk afsheid nemen van Paul Walker hoort er wel bij vind ik."


Ik heb ook uit de meeste recensies begrepen dat dit best een mooie scène is Smiley face

Moviemagic

Avatar

Thierry Verhoeven "Het is een goedbedoelde hommage, maar in de context van de film valt zij nogal uit de toon. Het verlies van een hoofdpersoon is altijd spijtig, maar de film hoort te allen tijde voor te gaan."


Het is een punt maar gezien de trouwe fanbase wordt dit wel verwacht natuurlijk.

PRIME

Avatar

Film hoort altijd voor te gaan vind ik wel een hele kille stelling. Denk dat veel van de fans die niet uit het oogpunt van een reviewer kijken het juist wel vinden passen.

We gaan het dit weekend zien!

Goov25

Avatar

JamesBond "Er zal inderdaad genoeg te genieten vallen als je van de idiote stunts van deze films houdt Smiley face Deel 6 is tot nu toe mijn favoriet denk ik :D"

Jahaa :D 5 en 6 staan bij mij op vrij gelijke hoogte: 5 leek wat realistischer, maar bij 6 genoot ik van de humor en het spektakel. Die toon verwacht ik bij 7 ook, dus zal vast tof worden. En als fan zie ik dan juist wel weer uit naar het afscheid van Brian O'Connor T+)

JamesBond

Avatar

Goov25 "Jahaa :D 5 en 6 staan bij mij op vrij gelijke hoogte: 5 leek wat realistischer, maar bij 6 genoot ik van de humor en het spektakel. Die toon verwacht ik bij 7 ook, dus zal vast tof worden. En als fan zie ik dan juist wel weer uit naar het afscheid van Brian O'Connor T+)"


Ik heb in elk geval wel begrepen dat er genoeg humor aanwezig is in deel 7, dus die toon zal wel goedzitten! T+) En ook ik kijk zeer uit naar het afscheid van O'Connor (hij was mijn favoriete personage, maar ben wel benieuwd hoe ze het gedaan hebben).

Steve-O

Avatar

Ik heb nog nooit een Fast & Furious film in de bios gezien, heel misschien dat ik dat toch ga doen maar dan als enige reden is dat Walker. Heel triest dat hij al zo vroeg is overleden op een nogal akelige manier.
En wat hersenloze actie is op zich ook niet mis.

JamesBond

Avatar

Steve-O "Ik heb nog nooit een Fast & Furious film in de bios gezien, heel misschien dat ik dat toch ga doen maar dan als enige reden is dat Walker. Heel triest dat hij al zo vroeg is overleden op een nogal akelige manier.
En wat hersenloze actie is op zich ook niet mis."


Het zijn toch wel de soort films die naar mijn mening het meest tot zijn recht komen op het grote doek! Inderdaad gewoon hersenloze actie, maar wel goede hersenloze actie!

movieboy

Avatar

Airbender "Hoe hebben ze zijn stem gedaan bij de CGI?"


When you put millions in a project you can achieve wonders $$$$$ :p

Ik heb van YouTube reviews vernomen dat de gezicht cgi van Paul walker zichtbaar is tijdens sommige scènes.... pff

YOLO

Avatar

Net terug van Furious 7. Het is weer heerlijke actiefilm geworden. Zowel Jason Statham & Ronda Rousey zijn beter op hun plaats dan in The Expendables 3. Alleen heeft Ronda wel een klein rolletje :'( Helaas heeft The Rock ook een klein rolletje, maar dat gevecht met Jason is wel erg bruut. De casting van Kurt Russell is ook briljant. Er zat een beetje Snake Plissken in zijn karakter.

JamesBond "Ik heb in elk geval wel begrepen dat er genoeg humor aanwezig is in deel 7, dus die toon zal wel goedzitten! T+) "
De meeste humor komt van Tyrese Gibson. En hij doet het prima.

JamesBond "En ook ik kijk zeer uit naar het afscheid van O'Connor (hij was mijn favoriete personage, maar ben wel benieuwd hoe ze het gedaan hebben)."

In tegenstelling tot de reviewer vond ik het wel een mooie afscheid. Het is wel te zien dat een CGI Paul is, maar ach who cares.

Ik heb wel mijn twijfels voor een deel 8. Niet alleen is deel 7 een hoogtepunt van de serie, dus tijd om te stoppen. Er is ook echt afscheid genomen van O'Connor in de film, al beweert Dominic dat afscheid niet bestaat. Probeer de actie maar weer eens te overtreffen en probeer maar eens O'Connor te vergeten. Kom je algauw op Tokyo Drift niveau. Wat een bagger film was dat.

Goov25

Avatar

YOLO "Zowel Jason Statham & Ronda Rousey zijn beter op hun plaats dan in The Expendables 3. Alleen heeft Ronda wel een klein rolletje :'( "

Ik had niet anders verwacht, maar wel jammer. Toevallig net van de week haar MMA-gevechten gezien, awesome! Acteren kan ze misschien niet, maar vechten als de beste!

shashi420

Avatar

Hoe kan filmtotaal nou 3 sterren geven is a outstanding movie vol actie tot einde van mij krijgt die 5 sterren en paul walker hadden ze goed gedaan ik zag geen verschil het met CGI gedaan had

Brein8998

Avatar

shashi420 "hoe kan filmtotaal nou 3 sterren geven is a outstanding movie vol actie tot einde van mij krijgt die 5 sterren en paul walker hadden ze goed gedaan ik zag geen verschil het met CGI gedaan had"

Moet de film volgens jouw ook de oscar beste film winnen, net als volgens Vin Diesel?

SanneWinchester

Avatar

Gisteren avond gezien, hij was niet verkeerd maar duurde naar mijn mening vrij lang. maar dan ben ik ook niet de grootste fan van deze films. verder niks mis mee, natuurlijk een film die je niet te serieus moet nemen. vrij amusant is 'ie wel en kreeg op het einde toch wel een brok in mijn keel toen ze over Paul Walker begonnen. waarvan ik het gevoel kreeg alsof er ineens een 4de wand gebroken werd omdat het overduidelijk was dat het over Paul Walker ging en niet zijn personage in de films. moet toch zeggen dat ik deel 6 wat leuker vond.

NWRfan

Avatar

Ik vond deel 6 een van de beroerdste films van 2013. Ik snap dat het gaat om de actie en de stunts, maar het kan ook wel te ver gaan. Ik snap ook niet dat mensen die films zo goed beoordeeld hebben. Script is onwijs onnozel (scenes schrijven die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden, maar gewoon voor de sake of the stunts), slecht acteerwerk, voorspelbare one-liners.. Nee, de serie wordt uitgemolken volgens dezelfde formule. Constant weer.. De eerste twee waren wel aardig, 5 was geinig.. de rest was gewoon zeer mehh.

YOLO

Avatar

NWRfan "Ik snap dat het gaat om de actie en de stunts, maar het kan ook wel te ver gaan. Ik snap ook niet dat mensen die films zo goed beoordeeld hebben. Script is onwijs onnozel (scenes schrijven die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden, maar gewoon voor de sake of the stunts), slecht acteerwerk, voorspelbare one-liners.."
Het gaat idd om de actie en stunts, waarom "klaag" je dan over onnozele scripts, slecht acteerwerk & voorspelbare one-liners. Dat is nou juist de bedoeling van de F&F.

Ja er zijn actiefilms met een goed script en het betere acteerwerk e.d. Naar mijn mening vallen films zoals Die Hard 1 en Terminator 2 in deze categorie. Maar zelfs de Die Hard en Terminator serie laten bij de meeste vervolgdelen helemaal steken vallen. A Good Day to Die Hard & Terminator Salvation en wie weet ook erminator Genisys halen allang niet meer dat nivo van Die Hard 1 en Terminator 2. De makers van Fast & Furious weten iig wat ze wel in handen hebben. Een domme actiefilm waar logica totaal niet meer bestaat. De vervolg delen werden juist hier beter door.

NWRfan

Avatar

YOLO "Het gaat idd om de actie en stunts, waarom "klaag" je dan over onnozele scripts, slecht acteerwerk & voorspelbare one-liners. Dat is nou juist de bedoeling van de F&F.

Ja er zijn actiefilms met een goed script en het betere acteerwerk e.d. Naar mijn mening vallen films zoals Die Hard 1 en Terminator 2 in deze categorie. Maar zelfs de Die Hard en Terminator serie laten bij de meeste vervolgdelen helemaal steken vallen. A Good Day to Die Hard & Terminator Salvation en wie weet ook erminator Genisys halen allang niet meer dat nivo van Die Hard 1 en Terminator 2. De makers van Fast & Furious weten iig wat ze wel in handen hebben. Een domme actiefilm waar logica totaal niet meer bestaat. De vervolg delen werden juist hier beter door."


De film wordt op dit moment op IMDB beoordeeld met een 8,7 door 10,898 gebruikers. 65.9% daarvan heeft de film een 10 gegeven. Wat ik me dus afvraag is, hoe kan je een film een 10 geven wanneer het acteerwerk slecht is, de scripts luiheid ademen en de dialogen aan elkaar hangen met slechte one-liners?
Als de film binnen het hersenloze actie genre tot de top behoort, dan nog blijft het een matige film in het algemeen. Hoger dan een 7, of voor erg sterke een 8, kom je dan niet. Vaak zelfs een stuk lager.
Ik snap dat het rating-systeem sowieso van geen kanten klopt. Ik word er gewoon moe van dat dit soort films de box office domineren en dus machtig veel geld krijgen, terwijl veel betere concepten en ideeen t vaak met veel minder geld mogen doen..

YOLO

Avatar

NWRfan "
Als de film binnen het hersenloze actie genre tot de top behoort, dan nog blijft het een matige film in het algemeen. "
Lighten up. De F&F films nemen zichzelf niet serieus. :P

NWRfan "Ik word er gewoon moe van dat dit soort films de box office domineren en dus machtig veel geld krijgen, terwijl veel betere concepten en ideeen t vaak met veel minder geld mogen doen.."
Ten eerste ben je niet verplicht om naar dit soort films te gaan. Ten tweede zijn er genoeg andere films met betere concepten en ideeen. Er bestaan zelfs nog intelligente blockbusters, zoals Edge of Tommorow en zelfs Captain America Winter Soldier mag zich daar onder scharen. Er is ruimte genoeg voor domme actiefilms die zichzelf niet serieus nemen. Zulke films zijn voor de meeste mensen een verademing. Hersenloos en compleet onlogisch. Een auto die 'vliegt' van de ene gebouw naar de andere gebouw is complete onzin, maar oh zo heerlijk om die onzin op het grote scherm te zien. Escape from reality. Missie geslaagd voor de FF7 makers. T+)

SunChaser

Avatar

Ik had alleen ff1 en 6 gezien en nu 7, dat is gewoon mision imposible 7, prima film over de top en lijkt alsof t is geregisseerd door Michael Bay. Einde vond ik prachtig, mooi hommage

weszz

Avatar

SunChaser "Ik had alleen ff1 en 6 gezien en nu 7, dat is gewoon mision imposible 7, prima film over de top en lijkt alsof t is geregisseerd door Michael Bay. Einde vond ik prachtig, mooi hommage"


Helemaal mee eens, einde liet mij ook wel even nadenken over het gemis van iemand en het feit dat je die ook niet meer terug zult krijgen. Kon zien dat Vin Diesel het echt zwaar heeft met zijn verlies,en dat snap ik ook hij ging ook te vroeg. Life fast or die hard, he did both.

En natuurlijk is het over de top en natuurlijk zijn er mensen die de film een 10 geven. Wat had je dan verwacht? Na 7 films weet je wat er kan komen en als het doet wat je verwacht dan is het toch niet meer dan logisch het hoog te beoordelen...je beoordeelt een film losstaand en niet met de rest.

Frietgezicht

Avatar

Doet die gozer die de hoofdrol had in deel 3 nou wel of niet mee? In trailers zag ik hem niet.

B@chelor

Avatar

Frietgezicht "Doet die gozer die de hoofdrol had in deel 3 nou wel of niet mee? In trailers zag ik hem niet."


yes, heel eventjes. Idem voor little bow wow

Film was wel okay. Actie was prima, maar over-de-top. Vermakelijk, maar forgettable.

Frietgezicht

Avatar

Ik vraag of die gozer meedoet en jij plaatst iets in een spoiler als antwoord. Heb de film niet gezien he dus dan lees ik ook geen spoilers :P
Zal wel instaan dat die doodgaat ofzo lol

chrissie107

Avatar

Ik snap wel dat je Fast and furious moet zien als gewoon dom vermaak met een aantal onlogische en onrealistische actiescenes, alleen ik vond de hoeveelheid onrealistische scenes(met auto's) nu wel héél erg veel. Voor mij teveel uit de computer. De vechtscenes daarentegen waren in dit deel erg goed.

Spannend wordt het nooit, je weet toch dat ze ondanks een val van 100 meter in een ravijn toch weer opstaan zonder schrammetje, en dan vind ik een kleine 2 en een half uur toch wel erg lang voor 'dom' vermaak. De humor was in deze aflevering ok maar ik miste toch al wel the rock hierin

De hommage aan het eind voor Walker was in mijn mijn ogen totaal misplaatst en hoort inderdaad niet thuis in een film. Dat doe je maar mooi in de credits achteraf. Puur winstbejag, maar goed de één zijn dood de ander zijn....

Voor mij niet meer dan 2 en een half á drie sterren.

Goov25

Avatar

Frietgezicht "Ik vraag of die gozer meedoet en jij plaatst iets in een spoiler als antwoord. Heb de film niet gezien he dus dan lees ik ook geen spoilers :P
Zal wel instaan dat die doodgaat ofzo lol"


Hij doet heel kort mee, dat kan ik wel zeggen Smiley face

IMAX3D

Avatar

Samenvatting in 1 woord: overdreven

PRIME

Avatar

Alle bovenstaande reacties niet eens gelezen haha, een discussie om deze film is net zo overdreven als de film zelf.

Weer lekker over the top, maar zelfs ik als fan van het eerste uur moet zeggen dat ze wel ERG ver gingen nu lol...

Mooi eerbetoon aan Paul, ergens vind ik dat ze nu moeten stoppen, maar ben wel benieuwd hoe ze verder gaan met de Toretto family.

Frietgezicht

Avatar

Goov25 "Hij doet heel kort mee, dat kan ik wel zeggen Smiley face"


Ja film gisteren gezien. Speelt zich af gelijk na deel 3 die scene maar je ziet dat die stukkie ouder geworden is haha.

Goov25

Avatar

Frietgezicht "Ja film gisteren gezien. Speelt zich af gelijk na deel 3 die scene maar je ziet dat die stukkie ouder geworden is haha."

Idd. Maar khoorde dat ie een deal had gemaakt voor meerdere films dus we zullen hem in de toekomst wel in een grotere rol gaan zien.

Thiver

Avatar

Airbender "Hoe hebben ze zijn stem gedaan bij de CGI?"

Naar het schijnt hebben ze daarvoor een van Walkers broers gebruikt.

Moviemagic "Het is een punt maar gezien de trouwe fanbase wordt dit wel verwacht natuurlijk."

De fanbase mag zoveel verwachten; als filmmaker behoor je daarboven te staan. Het is niet onbegrijpelijk dat ze ervoor zijn gegaan, maar op dit punt blijkt wel dat de makers van deze franchise niet bepaald over de kwaliteiten beschikken om een dusdanig emotionele scène met op een tactvolle wijze uit te voeren.

Steve-O "Ik heb nog nooit een Fast & Furious film in de bios gezien, heel misschien dat ik dat toch ga doen maar dan als enige reden is dat Walker."

Ik denk niet dat de dood van Paul Walker een goede reden is om de film op het grote doek te zien. Ik neem immers aan dat je dat ook niet bij Brick Mansions hebt gedaan?

YOLO "Ik heb wel mijn twijfels voor een deel 8. Niet alleen is deel 7 een hoogtepunt van de serie, dus tijd om te stoppen."

Dit zou inderdaad een prima einde van de franchise kunnen zijn, maar met het enorme succes lijkt de kans dat Universal het hierbij laat bijzonder klein. Vin Diesel heeft zelfs al laten weten dat de volgende film zich in New York zal afspelen.

chrissie107 "IDe hommage aan het eind voor Walker was in mijn mijn ogen totaal misplaatst en hoort inderdaad niet thuis in een film. Dat doe je maar mooi in de credits achteraf."

Of maak er mooi filmpje van voor op de dvd, zoals destijds bij Desmond Llewelyn.

Frietgezicht "Speelt zich af gelijk na deel 3 die scene maar je ziet dat die stukkie ouder geworden is haha."

En als iemand van begin dertig is ie nog ongeloofwaardiger als tiener dan destijds in Tokyo Drift. :D

B@chelor

Avatar

Frietgezicht "Ik vraag of die gozer meedoet en jij plaatst iets in een spoiler als antwoord. Heb de film niet gezien he dus dan lees ik ook geen spoilers :P
Zal wel instaan dat die doodgaat ofzo lol"
Oh shit, sorry. Ik had 't er voor moeten zetten, haha

Furious 7

acties