Mark Avatar

Mark

reacties

  • De grootste tegenvaller van de afgelopen 5 jaar. Michael Mann die ooit zo groot was heeft er een grote bende van gemaakt in Blackhat. Een plot met veel potentie is een slaapverwekkende kutfilm geworden met belachelijke logica. Echt alles is slecht in deze film, alles. Behalve dan het stukje waar ze dekking zoeken achter een reclamebord als ze worden beschoten door badguys met AK47's, dat was wel goed. NOT!

    als reactie op de film Blackhat

  • JamesBond, ouwe schizofreen, snap je die opmerking nou nog niet?!

    als reactie op de film Unbroken

  • Mja, je bent een beetje onzeker en je weet niet wat je wil. Friet zonder balls is het dus.

    als reactie op de film Coming Home

  • Heeft de vibe van een Nederlandse film maar dan Turks gesproken. Het voelt allemaal een beetje gemaakt aan. Jammer dat het verhaal tijdens de oorlog stukken beter is dan die van die bouwvakker. Toch wel aardige film, ook al weet je al voordat je gaat zitten hoe het afloopt. Het gaat niet om de bestemming maar om de reis zal ik maar zeggen...

    als reactie op de film Birlesen Gönüller

  • Kijk de trailer van deze film en hou het daarbij. Slaapverwekkende kutzooi met een flinterdun verhaaltje. Wel een goeie cast, het is alleen triest dat niemand meer dan twee zinnen tekst heeft. Enige diepgang van personages... forget about it. Ridley Scott is weer terug bij af.

    als reactie op de film Exodus: Gods and Kings

  • Heerlijk simpel en voorspelbaar, echt alles wat je zou verwachten. Lovestories die allemaal weer goedkomen, stomme grapjes die zonder problemen twee of meer keer werken, mensen die zichzelf in onmogelijke situaties brengen om een leuke scene te maken. Noem het maar op, alles. Leuk vermaakt. Heb alleen wel het gevoel dat er geknipt is in het subplot van die fucking Black Pets.

    als reactie op de film Pak van mijn hart

  • Vond er niet veel aan, best saaie film die nooit echt spannend wordt. Had me toch iets anders voorgesteld van infiltreren in een drugsbende. Zitten wel een paar scenes in met standaard drugsfilm shit, maar voor de rest gaat het eigenlijk nergens over. Misschien nog een keer kijken als ik 70 ben.

    als reactie op de film Infiltrant

  • Leuke Bollywoodfilm die zichzelf niet te serieus neemt. Slapstick humor afgewisseld met wire-fu en hi-end sfx, maar vooral veel muziek. Denk dat de helft van de 3 uur gevuld is met zang en dans, maar dat laatste valt toch wat tegen als je het plot leest. Voor mij was dit een Bollywoodfilm zoals ze horen te zijn.

    als reactie op de film Happy New Year

  • Volledig inwisselbaar voor de andere 2000 films waarin geesten een stel tieners één voor één afmaken. Gekke is dat het net leek alsof deze film maar een half uur duurt ofzo. Keek er snel doorheen om vervolgens alles weer snel te vergeten. Misschien dat het wel komt doordat de relaties tussen de personages totaal niet worden uitgewerkt, dat ie daarom zo snel wegkijkt.

    als reactie op de film Ouija

  • Heel wisselende film, het ene kwartier degelijk drama, het andere weer vol sentimentele momenten met goedkope piano- en vioolmuziek. Personages werkten ook niet helemaal bij mij, denk dat het komt omdat de hoofdpersonen zowel de goodguy als de badguy zijn. Wel leuk tijdverdrijf geweest, het is nog steeds een bovengemiddeld drama. Downey als asshole die ander mensen irriteert is toch altijd leuk om naar te kijken :)

    als reactie op de film The Judge

  • Liam Neeson in best wel goeie actiethriller. Rol van ex-cop wordt nog niet saai om naar te kijken. Plot is wel aardig, goeie twist aan het einde ook. Enige jammere is dat het nooit echt spannend wordt.

    als reactie op de film A Walk Among the Tombstones

  • [quote=Glennekeeeee]en toch nog een 6 voor een film die na 20min had mogen stoppen...[/quote]Ben de beroerdste niet :)

    als reactie op de film Dracula Untold

  • Kleine snobjes kunnen na het kijken van deze film weer zeggen dat het een extreem goeie film is, zonder dat ze weten waar ze naar hebben zitten kijken. Under The Skin gaat namelijk helemaal nergens over, het is een plot zonder doel of logica. Twee uur lang jezelf afvragen: What De Fuck?!

    als reactie op de film Under the Skin

  • Wraak was nog nooit zo leuk, bijna bij elk van de 6 korte verhalen een wtf-moment, met het eind van Road Rage als absolute top. Zoals altijd bij dit soort films zitten er ijzersterke en wat mindere tussen, bij Wild Tales zijn er maar 2 iets slechter als de rest. Komt volgens mij doordat -verhaal van die bruiloft- iets te lang duurt. Jammer dat ze beginnen met de leukste :)

    als reactie op de film Wild Tales

  • Geweldige jaren '80 sfeer heeft deze film. Had verwacht dat dit meer een drama zou zijn maar de muziek en goeie dosis humor maken hier bijna een feelgood-film van. Die paar subplotjes die voorspelbaar en aan het eind snel ff worden afgerond zie ik door de vingers.

    als reactie op de film Pride

  • Leuke tienerfilm die vol zit met moralistisch geneuzel waar de jonge kijkertjes waarschijnlijk de helft niet van meekrijgen :) Ik heb me wel vermaakt, het einde was alleen wel wat afgeraffeld.

    als reactie op de film Pijnstillers

  • Een 7 omdat het een net iets meer dan gemiddelde actiefilm is. Hoofdpersonage is totaal niet interessant, had ook net zo goed een onbekende acteur kunnen zijn. Ging zitten met het idee dat dit bijna net zo goed zou zijn als Training Day, helaas. Deze ben ik voor het einde van het jaar alweer vergeten.

    als reactie op de film The Equalizer

  • Na een -voor mijn gevoel- 8 minuten lange tongzoen tussen Tygo Gernandt en Marwan Kenzari denk ik toch dat die film net iets te goed is voor meteen naar VOD :) Grootste fail blijft alleen dat er amper spanning zit in een kidnapmovie. De onbedoeld grappige scenes zullen me nog het langst bijblijven.

    als reactie op de film Bloedlink

  • Middelmatig drama met flashbacks die op één of andere manier niet helemaal lekker lopen. Denk omdat de tijdlijn niet echt goed te zien is. Dan nog het einde... dat is helemaal crap.

    als reactie op de film If I Stay

  • Een 7 omdat de slet van RZA een andere bitch met een ketting aan een kruisraket heeft vastmaakt, en op die raket zit weer een koffer met een atoombom ofzo. GENIAAAL!!

    als reactie op de film Brick Mansions

  • Slecht nieuws voor iedereen die een normale rampenfilm wil zien: dit is de meest brute shit sinds 2012. Kijk de trailer en doe dat keer 15, dat is wat Into The Storm is. Ruim een uur kijken naar een soort van Cloverfield setup maar dan met tornado's, personages filmen zelf met mobieltjes enzo de film, daarna komt de finale... holy fuck! Niet normaal meer. Kijken!

    als reactie op de film Into the Storm

  • Een 7 omdat ik toch een paar keer heb gelachen :)

    als reactie op de film Let's Be Cops

  • Dit is een goeie film! Klein beetje origin story, daarna vol explosies, karate, shootouts, jumps etc. Oké, plot zit een gat of 2639827 in, maar dan nog... Komt heel dicht in de buurt van de tekenfilms van vroegah.

    als reactie op de film Ninja Turtles

  • [quote=johnwayne][...] En beste Mark..Morgan Freeman zat in de film om het verhaal toe te lichten en enige waardigheid te geven.[/quote] Je meent het :) Dat vond ik dus volledig overbodig, geloofde het zo ook al. Maar je zegt het zelf al, bij jou werkte de uitleg van Freeman ook niet omdat het einde ongeloofwaardig is. Laat die man dan gewoon lekker weg, gebruik die tijd ergens anders voor.

    als reactie op de film Lucy

  • Best nog spannende film, geeft beetje Escape From NY vibe, kon me wel vermaken. Leuk hersenloos vermaak :) Het is alleen een beetje jammer dat er zoveel verschillende badguys zijn dat ze op gegeven moment zo vaak ontsnappen dat het bijna saai wordt. Durf toch nog wel te zeggen dat deel twee beter is dan het eerste deel.

    als reactie op de film The Purge: Anarchy

  • Soort van feelgood wijvenfilm met heeeeeel veel muziek en een klein romantisch plotje. Voor de rest stelt het eigenlijk niet veel voor... Ja, muziekjes en stelletjes die weer verliefd worden op elkaar. Wat moe je nog meer zeggen, kijk die trailer en je heb die film gezien :P Leuk voor Net5, of op welke zender spelen ze tegenwoordig dit soort vrolijkheid :) Keira Knightley die zingt, dat was wel apart, beste van de film.

    als reactie op de film Begin Again

  • [quote=jaime91] Wat ik dan wel weer tof vond was dat [spoiler]Cruise geen erkenning kreeg voor hetgeen wat hij gedaan had. Blunt bleef de heldin en alleen Cruise weet wat er echt gebeurt is. Dat heeft dan wel weer iets tofs.[/spoiler] Dus ik heb daar toch wat gemixte gevoelens over. Maar verder is het gewoon een fantastische film![/quote] Maareh... Aan het einde ging [spoiler]Cruise toch weer terug naar het moment dat ie in de helikopter sliep. Dus hij moet daarna die generaal wel verteld hebben waar die alien zat, dan weet hij en die generaal etc toch wat ie heeft gedaan.[/spoiler]

    als reactie op de film Edge of Tomorrow

  • Een film zonder plot, maar wat maakt dat uit als ie vol zit met goeie grappen :) Leuk avondje gehad.

    als reactie op de film 22 Jump Street

  • Ik vind dit echt een film om in de bioscoop te zien. Met geluid vol aan is de soundtrack van Trance is bijna beter dan de film zelf. Deed me een beetje denken aan Inception al zit deze stukken beter in elkaar, vooral het eind. Ja, deze kan ik nog wel een paar keer kijken, actie, explosies, spanning, goed verhaal, tieteh, alles zat erin. Top! Imagine 2013

    als reactie op de film Trance

  • Over een tijdje ga ik deze nog wel een keer kijken, nu denk ik toch dat ze dood was.

    als reactie op de film After.Life

  • Een lekkere film om gewoon weg te kijken. Simpel, beetje humor, beetje ander vermaak. Geniale film, een 8!

    als reactie op de film Bring It On

  • Vanaf de aller eerste scene lachwekkend en simpel!

    als reactie op de film Ondine

  • Ik geef deze film een 10 omdat het einde geniaal is!

    als reactie op de film The Ghost Writer

  • Ik hou niet echt van Griekse mythologische shit en vond dit ook een beetje te uitleggerig. Battles duurden te kort, gelul te lang. Denk dat ik gewoon verwend ben als het gaat om spectaculaire gfx en actie. En dan vergeet ik nog dat die film 70% van de tijd amper 3D is.

    als reactie op de film Clash of the Titans

  • Vond er vrij weinig aan. Raakte niet echt overtuigd dat Kane echt iets had bereikt en het verhaal was niet zo groot. Beetje tegenvaller...

    als reactie op de film Citizen Kane