Into the Storm (2014)

Go

Twister anno 2014 moest vooral groter en overweldigender zijn. Visueel een amusante rampenfilm, maar inhoudelijk een zwak briesje.
play

5,1 details

  • 89 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
89 Min Verenigde Staten

Het dorpje Silverton wordt verwoest door een onverwachte reeks krachtige tornado's en de inwoners krijgen ook nog een lading monsterlijke cyclonen op hun af. Waar de slimme mensen schuilen, zetten stormjagers alles op alles om dichtbij te kunnen komen.

Regie
Steven Quale
Cast
Richard Armitage, Scott Lawrence, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Jeremy Sumpter, Nathan Kress, Arlen Escarpeta, Alycia Debnam Carey, Kyle Davis, Jon Reep, Max Deacon, Brandon Ruiter, Lee Whittaker, Jimmy Groce, David Drumm.
Budget
$ 50.000.000
Opbrengst
$ 160.602.194
Release
08.08.2014
Release NL
28.08.2014
Release DVD
16.12.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Steven Quale | Cast: Richard Armitage (Gary), Sarah Wayne Callies (Allison), Matt Walsh (Pete), Max Deacon (Donnie), Nathan Kress (Trey), Alycia Debnam Carey (Kaitlyn), Arlen Escarpata (Daryl), Jeremy Sumpter (Jacob), e.a. | Speelduur: 89 minuten | Jaar: 2014

Tussen alleenstaand vader/weduwnaar/mopperpot/conrector Gary en zijn twee puberende zoons wil het niet echt boteren. De broers Dewey en Donnie zijn verzot op het filmen van alles wat maar los en vast zit en zijn nu bezig met een tijdcapsule. Hoe zou pa's leven eruit zien over een kwart eeuw? Pa heeft even geen tijd voor gehannes met een camera en snauwt zijn kroost af, zoals hij eigenlijk vrijwel altijd doet sinds de dood van zijn eega. Hij is namelijk óf kwaad, óf onverschillig naar zijn kids toe; meer smaken zijn er niet. Als dit immense gezinsdrama maar goed komt. Het is een kwestie van de goden verzoeken, of in dit geval: de weergoden. Er is namelijk hulp onderweg van boven van het twijfelachtige soort. Letterlijk, want in het kleine plaatsje Silverton in Oklahoma zien de weerberichten er niet bepaald gunstig uit.

videotrailers & clips

alle artikelen (7)

Into the Storm Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Into the Storm

acties