op tv

A Walk Among the Tombstones (2014)

People are afraid of all the wrong things.

Liam Neeson is weer in zijn element.
play

6,3 details

  • 114 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Mystery
  • Thriller
  • Verenigde Staten
114 Min Verenigde Staten

Oud-politieagent Matt Scudder, verdient nu als ongelicenseerd privédetective zijn geld. Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.

Regie
Scott Frank
Cast
Liam Neeson, David Harbour, Dan Stevens, Boyd Holbrook, Maurice Compte, Patrick McDade, Adam David Thompson, Stephanie Andujar, Hans Marrero, Laura Birn, Luciano Acuna Jr., Razane Jammal, Eric Nelsen, Jon Goracy, Kim Rosen.
Budget
$ 28.000.000
Opbrengst
$ 53.181.600
Release
19.09.2014
Release NL
16.10.2014
Release DVD
10.02.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Scott Frank | Cast: Liam Neeson (Matt Scudder), Dan Stevens (Kenny Kristo), Maurice Compte (Danny Ortiz), Laura Birn (Leila Alvarez), e.a. | Speelduur: 114 minuten | Jaar: 2014

De laatste jaren kun je met een Liam Neeson-film meestal wel raden wat je krijgt. De Ierse acteur wordt sinds het succes van Taken in 2008 regelmatig getypecast als de oude rot in het vak, die het nog niet is verleerd om zijn vuisten - of andere dodelijke wapens - te gebruiken. Verrassend is het niet meer, maar overtuigen doet het nog steeds.

Neeson is ook een van de voornaamste redenen dat de misdaadthriller A Walk Among the Tombstones onderhoudend blijft. Redelijk onderhoudend, want deze boekverfilming laat je ook weer niet bepaald op het puntje van je stoel zitten.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

A Walk Among the Tombstones Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Sterke rol van Liam Neeson in deze nogal duistere thriller in de wereld van drugdealers en een stel......"

Tarkus

"...Puike thriller met Liam Neeson in de hoofdrol. Goed verhaal, spannend en slip gemaakt. Niet overdr......"

marcjeb

"...Ik vond het best een spannende film. Je moet er denk ik ook van houden. een 8...."

A Walk Among the Tombstones

acties