Brick Mansions (2014)

Undercover and never Outgunned

De laatste volledige speelfilm van Paul Walker is een remake van het Franse Banlieu 13. Het verhaaltje is beledigend simpel en de actie te wild gemonteerd.
play

5,1 details

  • 90 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Misdaad
  • Drama
  • Canada
  • Frankrijk
90 Min Canada

Lino voert elke dag een strijd om een eerlijk leven te kunnen leiden in de misdadige wijken van Detroit. Als een drugsbaron zijn vriendin ontvoert, gaat hij een samenwerking aan met de undercover agent Damien Collier, die de betrokkenheid van de drugsbaron in een plan om de stad te vernietigen onderzoekt.

Regie
Camille Delamarre
Cast
Paul Walker, RZA, Andreas Apergis, David Belle, Robert Maillet, Bruce Ramsay, Carlo Rota, Gouchy Boy, Frank Fontaine, Andy Bradshaw, Catalina Denis, Chimwemwe Miller, Ayisha Issa, Richard Zeman, Ryan Trudeau, Bradshaw Anderson.
Budget
$ 28.000.000
Opbrengst
$ 68.896.829
Release
23.04.2014
Release NL
08.05.2014
Release DVD
09.09.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Camille Delamarre | Cast: Paul Walker (Damien Collier), David Belle (Lino), RZA (Tremaine Alexander), Gouchy Boy (K2), Catalina Denis (Lola), Ayisha Issa (Rayzah), Carlo Rota (George the Greek), e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2014

Het is en blijft een vreemde gewaarwording om postuum werk van acteurs te zien, vooral als de dood nog vers in het geheugen ligt. Onbedoelde bijkomstigheid is dat het overlijden van een ster extra publiciteit genereert, maar ook dat het werk van de speler in kwestie opgehemeld dreigt te worden. Brick Mansions was de laatste speelfilm die Paul Walker wist te voltooien. Met het zevende deel van de nimmer stoppende The Fast and the Furious-reeks was de veel te vroeg afgezwaaide acteur namelijk nog niet klaar. Als je onder een steen hebt geleefd en onbekend bent met het werk van de veel te vroeg gestorven acteur dan is de remake van het Franse Banlieu 13 niet de best denkbare introductie. Toch zien we hier een Paul Walker zoals we hem graag zagen: onbevreesd, zelfverzekerd en charmant. Als afscheid had hij alleen een betere film verdiend.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Brick Mansions Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Brick Mansions

acties