Vin Diesels emotionele eerbetoon aan Paul Walker (video)

MTV Movie Award voor Beste filmduo doet Diesels gevoel spreken.

Eind 2013 overleed acteur Paul Walker tijdens een zwaar auto-ongeluk. Zijn dood had een flinke impact en het bleek dat hij heel wat fans heeft. Ook bij de cast van de The Fast and the Furious-films bleek de acteur zeer geliefd. Acteur Vin Diesel bedankte zijn collega tijdens de MTV Movie Awards.

De onderstaande video met de geëmotioneerde Diesel is overigens niet uitgezonden door MTV. Hieronder quotes van Diesel, gevolgd door zijn speech.

“In 2002 erkende het MTV-publiek als eerste de sterke band tussen Paul Walker en mij door ons te prijzen om onze samenwerking in een film. Het is onwerkelijk om twaalf jaar later de prijs weer te ontvangen," aldus Diesel. "Ik weet dat zijn ziel hier is. Bedankt voor deze prijs, en belangrijker, bedankt voor het eren van mijn vriend Paul Walker."


Walker is voorlopig niet van het witte doek verdwenen. Volgende maand is hij te zien in Brick Mansions, waarvan hieronder een clip, en in 2015 verschijnt Fast & Furious 7. Zijn broers Caleb en Cody Walker vulden de scènes in die hun broer niet meer kon opnemen.



NieuwsFilm

meest populair