Where Eskimos Live (2002)

The only thing he wanted was money. What he found was worth much more.

6,2 details

  • Drama
  • Verenigde Staten
  • Duitsland
  • Polen
  • Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten

Het is 1995 in een door oorlog verscheurd Bosnië. Etnische zuiveringen en volkerenmoord zijn aan de orde van de dag in dit verwoeste land. Sharkey is een onbehouwen Engelsman, die zich uitgeeft voor een Unesco hulpverlener. In werkelijkheid smokkelt hij kinderen voor de Russische maffia. Op een dag ontmoet hij de wees Vlalo en besluit hem naar Polen te smokkelen. Er groeit een band tussen de twee. Als Sharkey er in Polen achter komt dat de gangsters de jongen voor een duister doel willen verkopen, zet hij zijn leven op het spel...

Regie
Tomasz Wiszniewski
Cast
Bob Hoskins, Andrzej Chyra, Maja Ostaszewska, Przemyslaw Sadowski, Krzysztof Majchrzak, Miroslaw Baka, Maciej Wojdyla, Tomasz Sapryk, Wojciech Smolarz, Bronislaw Pawlik, Slawomir Grzymkowski, Sergiusz Zymelka, Lukasz Komosa, Lech Mackiewicz, Rafal Nakoneczny.
Release
11.01.2002

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Where Eskimos Live

acties