The Eliminator (2004)

The hunter becomes the hunted.

3,4 details

  • Actie
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

De tegenspelers van Bas Rutten in The Eliminator zijn Michael Rooker (Brown's Requiem), Dana Lee (Dark Blue) en G. Anthony Joseph (Terror in the Darkness). Rutten speelt in de actiefilm van Ken Barbet (Killer Instinct) ex-marinier Dakota Varley die een kwart miljoen dollar wint in een spectaculaire speedboatrace. Als hij zijn prijsgeld wil ophalen, wordt hij ontvoerd en op een eiland gedropt. Met een aantal geharde oorlogsveteranen is hij pion in een gokspelletje van verveelde miljonairs. 's Nachts worden ze vanuit helicopters onder vuur genomen, overdag zijn ze elkaars concurrenten in een keiharde afvalrace.

Regie
Ken Barbet
Cast
Michael Rooker, Paul Logan, Dana Lee, Bas Rutten, Jamal Duff, Michael Gregory, Ivo Cutzarida, Danielle Burgio, G. Anthony Joseph, Wolf Muser, Stephen Wozniak, Geoffrey Forward, Marco Ruas, Vicki Phillips, Gareth Myles.
Budget
$ 1.000.000
Release
03.09.2004

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Eliminator

acties