Lost Junction (2003)

A dangerous love affair, a lethal deception

5,5 details

  • Thriller
  • Romantiek
  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Lifter Jimmy McGee wet nog niet wat hem te wachten staat wanneer hij in de auto stapt bij de mooie Missy Lofton. Als hij erachter komt dat in de kofferbak het dode lichaam van haar echtgenoot ligt, neemt de rit een heel andere wanding! En wanneer Missy ineens alle bankrekeningen van de dode Mr. Lofton leeghaalt en Jimmy overhaalt tot een trip naar New Orleans zien de zaken er nog veel verdachter uit. Zeker voor de politiemacht die hen op het spoor is. Maar schijn bedriegt en niet alles is zoals het lijkt te zijn. Deze vrouw geeft nog liever het fortuin van haar man op dan dat ze haar diepste geheimen prijsgeeft.

Regie
Peter Masterson
Cast
Neve Campbell, Billy Burke, Jake Busey, Michel Perron, Amy Sloan, Mariah Inger, Charles Edwin Powell, David Gow, Matt O'Toole, Kwasi Songui, Norman Mikeal Berketa, Carlin Glynn, Joel Miller, Minor Mustain, Robert Burns.
Release
14.02.2003

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Lost Junction

acties