4,3 details

  • 85 Min
  • Thriller
  • Actie
  • Duitsland
  • Verenigde Staten
85 Min Duitsland

In het stadje Pines Valley dreigen er door de aanhoudende stortregens overstromingen en staat de dam op het punt te breken. Gevangenen worden ingezet om het water te bestrijden. Een gevaarlijke moordenaar maakt van de commotie die hierdoor ontstaat handig gebruik om te ontsnappen. Hij vlucht naar het nieuwe winkelcentrum van Pines Valley dat de volgende dag geopend wordt. Daar bevinden zich ook zangeres Suzanne Price die met haar band moet repeteren voor de opening, architect Roger, dokter Sheri en winkelier Glen. Het winkelcentrum ligt op het laagste punt van de vallei. Dan breekt de dam.

Regie
Norberto Barba
Cast
Danny Webb, Angeline Ball, Rob Estes, Terence Maynard, David Soul, Kai Wiesinger, George Anton, Tom Strauss, Shannon Sturges, Yolette Thomas, Field Blauvelt, Brian Van Camp, Libby Rommel-Shapiro, Priscilla Be.
Release
29.07.1998

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Terror in the Mall

acties