Dances with Wolves (1990)

Inside everyone is a frontier waiting to be discovered.

Reviews (2)

addict

Avatar

Deze film geeft een beeld van de zogenaamde "nobele indiaan",ik raad een ieder aan om de film Black Robe een keer te gaan zien.
In deze film is realistisch te zien hoe indianen tegenover de blanke indringers stonden.
Het neemt niet weg dat Dances with wolves een lust voor het oog is,en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat bepaalde gebieden in Amerika en Canada inderdaad "heilige gronden" zijn.

Meninho

Avatar

Leuk dat deze film wer eens op tv komt. Toch is hetr raar: vandaag eindelijk goede films op tv, maar ook champions league voetbal. Als kijker baal ik hiervan, want normaal is er werkelijk niks op tv, zoals afeglopen vrijdag: independence day, voor de 300e keer uitgezonden. hoe is het mogelijk dat er op vrijdag avond, geen enkele goede film komt, en op dinsdag-avond prompt 2 toppers, terwijl ze weten dat het merendeel van de kijkers toch voor het voetbal gaat.....vreemd beleid.

Overigens deze film is top, mooie beelden en muziek, goed geacteerd. maar je moet ervoor in the mood zijn. duurd geloof ik 4 uur, en veel word in de originele sioux taal gesproken... niettemin een absolute aanrader, waardoor Kevin Costner wereldberoemd werd...