Meninho Avatar

Meninho

Laatste reviews

The Living Daylights(1987)

"...Redelijke Bond film maar wel een met weinig hoogtepunten. - de autochase, dat later een cello chase wordt. - de openingsscene, ook omdat je niet..."

For Your Eyes Only(1981)

"...Ik ben eerlijk gezegd totaal geen ]moore fan. ook hier trekt hij weer een komische kop, terwijl het zogenaamd een serieuze spionnenfilm moet zijn...."

Wolf(1994)

"...Een van de mooiste quotes van jack :B Will Randall: You know, I think I understand what you're like now. You're very beautiful and you think men..."

Moonraker(1979)

"...Positief: Locaties: Rio, venetie, Het huis van drax..allemaal geweldig De openingsscene de Bondgirl is knap en intelligent. Een tikje..."

Live and Let Die(1973)

"...Dit is wel een goede Bons, en zeker een van de beste van Moore, die mijn inziens de rol van james Bond een te komsich tintje gaf. In deze film valt..."

Laatste reacties

"...[quote=de anomalie]Dat veel mensen dit een goede film vinden, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Maar het zou pas echt leuk zijn als ze dit ook toelichten. De reden dat Payback volgens mij zo'n goede film is, is omdat het zo'n ongewone rol is voor......"
Payback
"...Uitstekende film. Vooral de photography is geweldig: let op de koele kleuren, hoe steriel, clean, saai alles is. de auto en huis van Williams, alles super clean en saai. Zijn kleding. de shopping mall als hij er doorheen loopt, alles staat perfect op......"
One Hour Photo
"...[quote=Calvani]Ik vond het een saaie, voorspelbare film. Daarbij vind ik Bale maar een matige acteur die hier ook nog eens slecht op dreef is, waardoor het niveau nog verder daalt. Dit is alleen film van de dag omdat de andere films van vandaag nog s......"
American Psycho
"...Waar is Bolo/Kenji trouwens??? Ik zie hem nooit meer posten......"
Fargo
"...Heb je hem al gezien? Het einde is alles behalve voorspelbaar. Vreemd dat deze prima actie film geen filmtip is...."
Dead Bang

laatste ratings

Meninho heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Meninho heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.