Meninho Avatar

Meninho

reacties

  • [quote=de anomalie]Dat veel mensen dit een goede film vinden, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Maar het zou pas echt leuk zijn als ze dit ook toelichten. De reden dat Payback volgens mij zo'n goede film is, is omdat het zo'n ongewone rol is voor Mel Gibson. Nu eens geen heldenrol, maar een crimineel. Maar wel een waar je al gauw respect voor ontwikkelt, omdat hij toch aan zijn eigen princiepes vasthoudt en het durft op te nemen tegen grote 'crime-bosses'. Lekker duister sfeertje en een goede rolverdeling met grote namen. Wel zwaar knudde dat ze met dit soort films zo laat op de (zondag)avond beginnen, zeker voor diegenen die maandagmorgen weer om zes uur op moeten.[/quote] Mee eens, maar de grote kracht in deze film is Gregg Henry. Wat ene geweldenaar en wat heeft hij een heerlijke rotkop. En dan die quotes van hem: kerel: this round is on me responde: do you see me reaching for my fucking wallet? Hilarisch!! Maar ook de hele film heeft een heerlijke jaren 70 wraakfilm gehalte, zeg maar een ode aan de death wish reeks. Komt ook terug in de jazzy soundtrack en blauwe achtergrond. Topfilm die nooit verveeld.

    als reactie op de film Payback

  • Uitstekende film. Vooral de photography is geweldig: let op de koele kleuren, hoe steriel, clean, saai alles is. de auto en huis van Williams, alles super clean en saai. Zijn kleding. de shopping mall als hij er doorheen loopt, alles staat perfect opgesteld. En als tegengas, het huis van het ´ideale´ gezien met zijn warme kleuren. Uitsekende film, met een uitblinkende Williams waar je echt medelijden meekrijgt.

    als reactie op de film One Hour Photo

  • [quote=Calvani]Ik vond het een saaie, voorspelbare film. Daarbij vind ik Bale maar een matige acteur die hier ook nog eens slecht op dreef is, waardoor het niveau nog verder daalt. Dit is alleen film van de dag omdat de andere films van vandaag nog slechter zijn! [rating 1.5][/quote] Saaie voorspelbare film? Bale een slecht acteur? Je hebt er duidelijk kijk op. Een boek eerst lezen en daarna een film zien is vak een teleurstelling. In dit geval was het boek weliswaar briljant maar in de echte context onmogelijk om te verfilmen. De regisseur heeft korte scenes aan elkaar geplakt in andere volgordes weliswaar, maar minder warrig. Ik vind zowel het boek als de film geniaal.

    als reactie op de film American Psycho

  • Waar is Bolo/Kenji trouwens??? Ik zie hem nooit meer posten...

    als reactie op de film Fargo

  • Heb je hem al gezien? Het einde is alles behalve voorspelbaar. Vreemd dat deze prima actie film geen filmtip is.

    als reactie op de film Dead Bang

  • Ben ik de enige die dit soort films mist? Die heerlijke jaren 80 foute actie films, met macho mannen met belachelijke spierballen, heerlijke one-liners en foute propaganda? Cobra, Predator, Death Wish serie, Rambo, Rocky en natuurlijk deze en andere Arnie klassiekers. Ik vrees dat deze heerlijke nostalgische tijd nooit meer terugkomt. deze vanavond uiteraard weer bekijken.

    als reactie op de film Commando

  • Het minste deel van de Rocky reeks, met name omdat hij erg langdradig is. Rocky 4 is natuurlijk bagger maar wel een guilty pleasure omdat hij zo fout is. Het enige goede aan deze film is het eindgevecht, de meest realistische vechtscene van alle Rocky´s. Heerlijk geknokt, echte streetfight en goed geacteerd: Je ziet de haat van Rocky voor dit snot jong!

    als reactie op de film Rocky V

  • Ik vond dit wel een interessante documentaire. george kwam op mij toen wel positief over, een beetje de grappige oom die iedereen wel heeft. Hij liep een beetje te geinen ook met de journaliste, wetende dat ze een democraat was, niettemin mocht ze overal bijkomen. Jammer dat hij zo een lousy president is echter.

    als reactie op de film Journeys with George

  • Een heerlijke film. Dik 2 uur lang maar verveeld geen moment. een soort kruising tussen Mission impossible, Indiana Jones en de Da Vinci code. Lekker luchtig, af en toe spannend en leuk geacteerd. Je kan zien dat de cast er veel plezier had. Ik kan niet wachten op de sequel!

    als reactie op de film National Treasure

  • [quote=Filmp@ssie]Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het niet alleen aan George Lazenby ligt. De film is in alle opzichten gelijk aan het boek van Ian Flemming.Het stoort vele mensen dat zij niet kunnen inbeelden dat zelfs James Bond een superheld is maar zoals in de boeken ook gewoon een mens van vlees en bloed. Het is voor iedere acteur moeilijk om in te vallen voor een rol dat al zo'n vijf films de personage heeft neergezet. Ik waardeer het juist dat de eerste serie Bondfilms trouw waren aan de boeken. Als er sprake is van een slappe Lazenby prestatie dan moet men eerst de verantwoording bij de filmmaatschappij leggen. Ik vindt deze film juist een goede die de personage die Flemming beschreef uitstraalt.[/quote] Zowaar een medestander. Dit blijft een van de beste, zoniet DE beste Bond film. Maar ik ben dan ook een fan van het personge Bond, zoals in de boeken staat beschreven. Bond was een man van vlees en bloed, dat je terugziet met name in deze film, maar ook in de Connery's, maar dat helemaal overboord ging met de Roger Moore films.

    als reactie op de film On Her Majesty's Secret Service

  • [quote=M1r4]Ik heb de film uitgezeten omdat mensen zeggen dat het zo lollig is. Maar ik zie alleen een zeer vergezocht verhaal en ontzettend kinderachtige voorspelbare humor. Wat een tijdsverspilling was deze film. :O[/quote] Sommige mensen hebben echt geen humor. Dr No, bedankt voor de link!! T+)

    als reactie op de film A Fish Called Wanda

  • Fantastische film, heerlijke humor, dialogen, karakters. Wat een geniale quotes zitten er in deze film. Snatch is nog een tikkeltje beter, mede dankzij Dennis Farina en Benicio, maar deze is ook heerlijk kijkbaar. Tarantino eat your heart out. Doodzonde dat Richie sinds Snatch niks meer nuttigs heeft gemaakt, hopelijk komt dat ooit nog eens goed.

    als reactie op de film Lock, Stock and Two Smoking Barrels

  • [quote=CAGE]Gewoon The Ultimate Gay Movie. Dan is al alles gezegd. De Live Action Village People Movie. YMCA ! Alleen op zijn brits en zonder die cowboykleding of die Indiane ach laat ook maar . :N[/quote] Ja laat maar inderdaad :? Uitstekende film, inderdaad super grappig (vooral subtiele engelse humor) maar verwacht geen slapstick. Mooie karakter ontwikkeling met een nog mooie boodschap ook kijkend naar de armoe in sommige engelse fabriekssteden (verschrikkelijke steden, zoals Newcastle hier geloof ik). Topfilm, topcast.

    als reactie op de film The Full Monty

  • Dit is toch wel de beste film die ik ooit heb gezien. Zeker dat einde is zo geweldig dat ik spontaan alleen in mijn huiskamer heb staan applaudiseren. Wat een geweldig einde van een film die de tijd neemt om zijn verhaal te vertellen. Ongelooflijk goed!

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • Een zeer ondergewardeerde film dit. Een klein juweeltje mischien wel. Uitetkend geacteerd door Baldwin (altijd goed) en Kidman. Met name Kidman verraste me wel, normaal kan ik hier niet uitstaan, maar hier was ze zeer overtuigend. uitstekend plot, mooie twists en een heerlijke Baldwin. Voor de Baldwin fans raad ik ook Glengarry Glenn Ross aan. 5 minuten vuurwerk!

    als reactie op de film Malice

  • Wat mij irriteert is de recensie op de voorpagina: hoe slecht zijn de andere films dan wel niet, als dit de film van de dag is en word omschreven als een videoclip die 100 minuten te lang is? KLopt ook geen bal van, vind dit een uitstekende film!!!

    als reactie op de film Equilibrium

  • Geniale film. Niet alleen hartstikke grappig (Murray is weer heerlijk arrogant, zeker in het begin) Maar geeft je ook wat levenslessen mee: haal het meeste uit je dag/leven. Murray op zijn best, wat een top acteur als je ook zijn andere films eens bekijkt. Lost in translation is ook zo een juweeltje, waarin je een heel andere Murray ziet.

    als reactie op de film Groundhog Day

  • Blijft een van de leukste comedys allertijden dit. schitterende dialogen, stunts en natuurlijk Muziek!!! Dan Akroyd heeft dit niveau nooit meer gehaald.

    als reactie op de film The Blues Brothers

  • Klopt ja, maar heb je het boek "the spy who loved me" wel eens gelezen? het is bar slecht en een roman waar de hoofdpersoon een vrouw is en James Bond maar een bijrolletje in speelt. valt weinig uit te halen. Dit is de beste Moore film!!

    als reactie op de film The Spy Who Loved Me

  • [quote=Moviemaker]Meninho ik zal het niet met jou eens kunnen worden denk ik ik vind dit juist na goldfinger de slechtse film. De beste film vind ik the man with the golden gun en daarna goldeneye. Ook for your eyes only is een topfilm. Ik vind george lanzenby niet echt geloofwaardig als Bond. Hij is te veel model.En b-acteur.[/quote] Geeft niks, even goede vrienden :) Lazenby was inderdaad niet een geweldige acteur, maar je kan je afvragen of Roger Moore dat wel was? Ik vind hem een redelijke Bond, zijn films waren vooral leuk amusement, erg tongue in cheek waar op zich niks mis mee is. OHMSS word door weinigen echt gewaardeert, maar zoals ik al aangaf, ik doe dat wel, met name omdat het erg dichtbij het originele boek is. Goldeneye was de beste van Brosnan (by far) en for your eyes only is samen met the spy who loved me de beste Moore.

    als reactie op de film On Her Majesty's Secret Service

  • [quote=Skull]barbara bach.... wat een mooie dame was dat zeg goddamn.....[/quote] Inderdaad, de mooiste Bond girl voor mij. Dit is de beste Bond film van Roger Moore. Deze film heeft eigenlijk alles wat een Bond film nodig heeft: over the top bad guy, ditto henchmen, prachtieg Bond girl dus, grootse sets, mooie locaties. Hoogtepunten: uiteraard de opening, mischien wel de meest bekende opening ooit. spontaant applaus van het premiere publiek met de parachute. Fantastisch moment. Jaws natuurlijk. Na Odjob de meest bekende henchman van een Bond film. Mocht zelfs terugkomen in Moonraker Barbara Bach. De mooiste Bond vrouw en ook een van de sterkste in persoonlijkheid de ste. Het onderwater wereldje van Stromberg is prachtig gemaakt de Lotus Curd Jurgens speelt een heerlijke boevenrol. onderkoeld maar zeker gevaarlijk. het verhaal zelf is een mix van alle oude bond films: you only live twice met name dan met de vermiste onderzeers. en de grootheidswaanzin van de Blofelds van de oude bond films voor stromberg.

    als reactie op de film The Spy Who Loved Me

  • Jeugd sentiment!! geweldige kinderfilm, metr een fantastische David Tomlinsoin als Thorndycke. Man naar mijn hart!! :)

    als reactie op de film The Love Bug

  • Ik vond deze Bond film wat minder. forgetable bad guy, rammelend verhaal. emige hoogtepunt is de ontsnapping van Bond door de jungle, maar voor de rest is het niet geweldig, zeker niet na de beste Moore film, for your eyes only. Mooie locaties, dat wel, maar voor de rest komt de film nooit echt los.

    als reactie op de film Octopussy

  • In alle opzichten een klassieke Bond. tropische locaties, Mooie Bond vrouwen, fantastische schurk, Het hele Spectre sfeertje en Connery op zijn best. Connery noemde dit zelf zijn favoriete Bond en wie de making of heeft gezien kan ook zien hoeveel plezier ze hadden in het maken van deze film. Een van de beste, staat bij mij op nummer 4, na Goldfinger, On her Majesty´s secret service, From Russia with love.

    als reactie op de film Thunderball

  • Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen maar ik heb hlemaal niks met die austin powers films. Om de een of andere manier kan ik die Mike Meyers niet uitstaan. wel gek want Naked Gun is een van mijn favo films, maar met deze en ook de scary movie films kan ik helemaal niks. just my 2 cents :)

    als reactie op de film Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

  • Zonde, deze gemist, een echte klassieker!! Honolulu baby!!

    als reactie op de film Sons of the Desert

  • [quote=Steve Harwin]Nietes! 'Never say never again' is met afstand de slechtste Bond-film van de gehele reeks. Deze is redelijk te doen.[/quote] Never say never again is geen officiele Bond film, is gewoon een copie van Thunderball. Ik beschouw die film dus niet als een Bond film. Matig was hij wel inderdaad :)

    als reactie op de film Diamonds Are Forever

  • [quote=Martino]Degelijke film met een tergend traag begin en een voorspelbaar eind. Vlakke en gedateerde beeldkwaliteit. Slecht acteerwerk. Maar toch niet te missen. Moet je gewoon gerzien hebben. Alleen al om te ontdekken dat het deuntje niet van bassie en adriaan is...[/quote] Hahaha, dat is inderdaad waar, daar komt dat deuntje ook in voor. jeugdsentiment. Ik heb deze nooit gezien, maar enger dan B-100 kan Myers niet zijn ;)

    als reactie op de film Halloween

  • [quote=Tommy DeVito]Heb je wel eens een Bond boek gelezen? Pierce heeft werkelijk niks van Bond. Eigenlijk is Timothy Dalton's Bond het best want die lijkt op die van het boek. Maar goed FRWL is imo één van de beste spionage films ooit 4 1/2 sterren[/quote] Ben ik het niet geheel mee eens. Volgens Flemming heeft Bond zwart haar, blauw grijze ogen en een harde mond. Zowel Brosnan als Dalton komen eigenlijk het beste in de buurt wat dat betreft, Moore totaal niet eigenlijk. Mijn inziens zijn de films van Moore ook de minsten, hoewel nog altijd wel kijkbaar.

    als reactie op de film From Russia with Love

  • [quote=Bolo]Eigenlijk wel ja. :)[/quote] een van de weinige keren dat ik het niet met je eens bent beste Bolo. Maar zeker wel een van de beste. Een klassieker en een stuk beter als Dr No als je het mij vraagt., DE klassieke Bond film blijft voor mij Goldfinger, dat heeft de standaard gezet. De film die het dichtst bij het boek van Flemming bleef echter is de zwaar ondergewaardeerde on her majesty's secret service: de op 1 na beste, ondanks Lazenby. Het verhaal en de fotografie is werkelijk waar fantastisch.

    als reactie op de film From Russia with Love

  • Hubba hubba hubba!!!

    als reactie op de film Payback

  • [quote=Sebje]2 woorden; Monica Bellucci :D[/quote] ik huppel niet vaak achetr dat verlekkerende gedoe mee, maar in dit geval: damn, wat is dat een geweldig mooie vrouw. Film is gewoon erg goed, uitstekend geacteer, opgebouwd, locaties, spannend en intelligent einde. mischien te intelligent voor velen, ik heb vaak gehoord dat ze het niet geheel snapte.

    als reactie op de film Under Suspicion

  • Dit klinkt echt geweldig! Jeugd sentiment! Hopelijk word ooit de ferrari van Miami Vice een keer gestolen uit een museum en komen Don Johnson en Philip Michael Thomas nog een keertje in actie :)

    als reactie op de film Return to the Batcave: The Misadventures of Adam and Burt

  • Bill Murray is in 1 woord briljant!!! wat een geweldige acteur is het toch, iedere keer als die man in beeld verschijnt schiet ik al in de lach bij deze film. hoogtepunt is mischien wel dat zogenaamde liefdadigheids promotie filmpje, waar hij bij verschillende alleenstaande moeders de surrogaat-vader gaat spelen. geweldig!!

    als reactie op de film Kingpin

  • [quote=Kenji]:E Ja nou wordt 'ie mooi! De top-250 is niet serieus te nemen, maar als de waarderingen in jouw voordeel uitvallen haal je IMDb er rustig weer bij! Ik bedien me misschien van drogredeneringen, maar jij bent gewoon volkomen amoreel![/quote] hehehe, you said it. Overigens vind ik Jackie Brown mischien niet zozeer een betere film, maar wel een film die leuk en makkelijk wegkijkt, leuker dan reservoir dogs. wat kill Bill betreft, ik vind het een heerlijke film, je kan zien dat Tarantino zich helemaal uitleeft aan alles wat met martial arts en westerns uit de jaren 70 te maken heeft. Kijk alleen maar naar Umas outfit, die komt zo uit Bruce Lee's film (naam kwijt). Ook in deel twee herken je de pulp film uit de jaren 70, let maar eens op het snelle inzoomen en closeups van de man met de witte wenkbrouwen (ook naam kwijt). al met a een heerlijke film, die je niet serieus moet nemen maar gewoon van moet genieten omdat het zo heerlijk over the top is. en de soundtrack is natuurlijk weer top, met name Hostei Tomaschu en santa esmeralda. Heerlijke nummers, worden nog grijs gedraaid op mijn i-pod

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 1