Wolf (1994)

Beware

Reviews (4)

chuz

Avatar

Nickelson kon in deze film nog niet goed de loser spelen. Dat leerde hij pas later bv in about smith. Ook het enigste minpuntje aan The shinning. Loser zijn stond te ver van hem af. De belangrijkste verdienste van Nicolson leek het om zichzelf te blijven in een rol. Daar was hij goed in, later ging hij ook beter spelen in rollen die verder van hem af lagen. Je ziet het spel van hem overtuigender worden in deze film naarmate zijn karakter krachtiger en energieker wordt.

Meninho

Avatar

Een van de mooiste quotes van jack :B

Will Randall: You know, I think I understand what you're like now. You're very beautiful and you think men are only interested in you because you're beautiful, but you want them to be interested in you because you're you. The problem is, aside from all that beauty, you're not very interesting. You're rude, you're hostile, you're sullen, you're withdrawn. I know you want someone to look past all that at the real person underneath but the only reason anyone would bother to look past all that is because you're beautful. Ironic, isn't it? In an odd way you're your own problem.

gunman

Avatar

Jack Nicholson, als "Will Randall" :W :+
Het verhaal is werkelijk fantastisch, de speciale effects zijn SUPER. De film wordt nooit saai
(voor mij). Meesterlijk acteerwerk van Jack, een aparte en wat meer inhoudelijke manier om het weerwolf genre aan te pakken. Jack was echt goed gecast voor zijn rol. Zijn uiterlijk past er ook perfect bij Smiley face. Nicholson en Pfeiffer spelen allebei goed, ook James Spader speelt goed, als de jonge collega van Randall. Toen ik de film voor het eerst zag, was ik helemaal verkocht.
Echt een aanrader. Michelle is onwijs lekkere wijf :9
Deze film heb ik al 5 keer gezien, en hij blijft goed.
Goed zo, vanavond weer kijken.

Filmwolfje

Avatar

Wolf... 1 van mijn favoriete films... hoewel hij toch niet echt bijzonder is en nergens in uitblinkt... wat maakt deze film dan zo goed? De acteurs en actrices waarschijnlijk. Jack Nicholson zit echt lekker in zijn vel in deze film en de rol lijkt hem op het lijf geschreven te zijn. En de andere acteurs en actrices ondersteunen zijn verhaal perfect. Echt klasse werk allemaal. Als je echte actie of echte horror of echte romantiek wilt zien, dan adviseer ik je een andere film te gaan kijken. Als je gewoon een goed en spannend verhaal wilt kijken dat van alles wat heeft, dan kun je Wolf gaan kijkenSmiley face. [rating 4]