chuz Avatar

chuz

Laatste reviews

We Were Soldiers(2002)

"...Waar ik me nu idd wel behoorlijk aan begon te irriteren is het benadrukken van de heldhaftigheid van de soldaten. Natuurlijk laat je je plekje in de..."

Lucia de B.(2014)

"...Van mij had de film juridisch nog wel iets technischer gemogen. Ik vond hem wel emotioneel aangrijpend. Maar kan iemand mij nu eens voor eens en voor..."

Psycho(1960)

"...Ik zou het ook niet in mijn hoofd halen te suggereren dat die "tragere momenten" er niet in zouden moeten zitten. Ik vind de film een meesterwerk in..."

The Da Vinci Code(2006)

"...Het is een cliche maar ik geloof dat het voor geen enekele film, die gebaseerd is op een boek, een voordeel is als dat boek eerst gelezen is. Als je..."

The Shining(1980)

"...Overigens vind ik wel dat je in deze film goed kunt zien waar toendertijd Jack,s sterke en zwake punten zaten, als acteur. Later bij b.v. about smith..."

Laatste reacties

"...Haha volgens mij was de ict nog niet super ver in die tijd. Ik denk niet dat je tegenwoordig als medewerker van een bank lang in dienst blijft als je niet kloppende cijfers in de computer probeert te corrigeren door op de zijkant van je monitor te sl......"
Ghost
"...Goh nou ik heb me er eigenlijk toch wel mee vermaakt. Goed de dialogen waren hier en daar nogal houterig en de verhaallijn niet altijd lekker vloeiend maar de beelden en special effect,s mochten er wel zijn. Is nu iedereen deze film aan het afkraken......"
Ben-Hur
"...Wat een film.....als een film me zo heeft geboeid als deze geef ik hem een dikke tien. De gebeurtenis is hier zo goed neergezet dat je ogenblikkelijk geloofd dat het idd echt gebeurd is en dat maakt het bijna akelig spannend. Bijna alsof je er zelf b......"
Captain Phillips
"...Stallone doet hier zijn best maar heeft nog steeds de gezichtsexpressie van een cartoon. Wel een entertaining film verder. ..."
Cop Land
"...Effectief om iets te vertellen over het Vietnam debacle. Misschien iets minder effectief om mij keer op keer opnieuw geïnteresseerd te houden. Waarom niet ook bv "The Shining" weer eens uitzenden ? Ook een hele goede van Kubrick...."
Full Metal Jacket

laatste ratings

watchlist

chuz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.