chuz Avatar

chuz

Laatste reviews

We Were Soldiers(2002)

"...Waar ik me nu idd wel behoorlijk aan begon te irriteren is het benadrukken van de heldhaftigheid van de soldaten. Natuurlijk laat je je plekje in de..."

Lucia de B.(2014)

"...Van mij had de film juridisch nog wel iets technischer gemogen. Ik vond hem wel emotioneel aangrijpend. Maar kan iemand mij nu eens voor eens en voor..."

Psycho(1960)

"...Ik zou het ook niet in mijn hoofd halen te suggereren dat die "tragere momenten" er niet in zouden moeten zitten. Ik vind de film een meesterwerk in..."

The Da Vinci Code(2006)

"...Het is een cliche maar ik geloof dat het voor geen enekele film, die gebaseerd is op een boek, een voordeel is als dat boek eerst gelezen is. Als je..."

The Shining(1980)

"...Overigens vind ik wel dat je in deze film goed kunt zien waar toendertijd Jack,s sterke en zwake punten zaten, als acteur. Later bij b.v. about smith..."

Laatste reacties

"...schaamteloze clichés, platitudes en stereotypen. Iedereen is religieus, dapper en loyaal. Teiltje ! ..."
We Were Soldiers
"...De film is niet echt erg eng, in zoverre dat bestaat. ( eng is in the eye of the beholder) Maar juist omdat hij gedateerd is hij interessant voor de film liefhebber. Juist het naïeve en gedateerde zorgt voor het vervreemdende sfeertje. ..."
Rosemary's Baby
"...Beetje flauw. Sfeervol gebracht hoor maar whats the point ? ..."
Duel
"...Haha volgens mij was de ict nog niet super ver in die tijd. Ik denk niet dat je tegenwoordig als medewerker van een bank lang in dienst blijft als je niet kloppende cijfers in de computer probeert te corrigeren door op de zijkant van je monitor te sl......"
Ghost
"...Goh nou ik heb me er eigenlijk toch wel mee vermaakt. Goed de dialogen waren hier en daar nogal houterig en de verhaallijn niet altijd lekker vloeiend maar de beelden en special effect,s mochten er wel zijn. Is nu iedereen deze film aan het afkraken......"
Ben-Hur

laatste ratings

watchlist

chuz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.