chuz Avatar

chuz

Laatste reviews

We Were Soldiers(2002)

"...Waar ik me nu idd wel behoorlijk aan begon te irriteren is het benadrukken van de heldhaftigheid van de soldaten. Natuurlijk laat je je plekje in de..."

Lucia de B.(2014)

"...Van mij had de film juridisch nog wel iets technischer gemogen. Ik vond hem wel emotioneel aangrijpend. Maar kan iemand mij nu eens voor eens en voor..."

Psycho(1960)

"...Ik zou het ook niet in mijn hoofd halen te suggereren dat die "tragere momenten" er niet in zouden moeten zitten. Ik vind de film een meesterwerk in..."

The Da Vinci Code(2006)

"...Het is een cliche maar ik geloof dat het voor geen enekele film, die gebaseerd is op een boek, een voordeel is als dat boek eerst gelezen is. Als je..."

The Shining(1980)

"...Overigens vind ik wel dat je in deze film goed kunt zien waar toendertijd Jack,s sterke en zwake punten zaten, als acteur. Later bij b.v. about smith..."

Laatste reacties

"...Uitstekend genietbaar entertainment. Even nitpicken; Hoe krijgen anderhalf man die voorraad geweren zo snel overgebracht ? En leren indianen die nog nooit zo,n ding vastgehad hebben snel genoeg schieten om ermee in een hectische oorlogssituatie effec......"
Dances with Wolves
"...Geweldige film. Maar erg serieus en je moet in het onderwerp geïnteresseerd zijn. Mooie spanningsboog. Erg menselijk en integer. Deed me ook een beetje denken aan de crossing guard met Jack Nicholson. Ook een erg serieuze maar integere en menselijke......"
Festen
"...Film waarbij ik voorstel een nieuwe term te introduceren. Good hairday film. Dat zijn films waarbij de hoofdpersonen de meest gruwelijke beproevingen doorstaan zonder dat hun haar door de war raakt zodat iedere mogelijkheid tot inleven door de irrita......"
Unbroken
"...schaamteloze clichés, platitudes en stereotypen. Iedereen is religieus, dapper en loyaal. Teiltje ! ..."
We Were Soldiers
"...De film is niet echt erg eng, in zoverre dat bestaat. ( eng is in the eye of the beholder) Maar juist omdat hij gedateerd is hij interessant voor de film liefhebber. Juist het naïeve en gedateerde zorgt voor het vervreemdende sfeertje. ..."
Rosemary's Baby

laatste ratings

watchlist

chuz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.