chuz Avatar

chuz

reacties

  • Uitstekend genietbaar entertainment. Even nitpicken; Hoe krijgen anderhalf man die voorraad geweren zo snel overgebracht ? En leren indianen die nog nooit zo,n ding vastgehad hebben snel genoeg schieten om ermee in een hectische oorlogssituatie effectief de vijand te raken ? Uiteindelijk in een kring nog wel. Ze mogen blij zijn dat ze elkaar niet overhoop geschoten hebben. Let er maar niet teveel op hoor. Gewoon een toffe film.

    als reactie op de film Dances with Wolves

  • Geweldige film. Maar erg serieus en je moet in het onderwerp geïnteresseerd zijn. Mooie spanningsboog. Erg menselijk en integer. Deed me ook een beetje denken aan de crossing guard met Jack Nicholson. Ook een erg serieuze maar integere en menselijke film.

    als reactie op de film Festen

  • Film waarbij ik voorstel een nieuwe term te introduceren. Good hairday film. Dat zijn films waarbij de hoofdpersonen de meest gruwelijke beproevingen doorstaan zonder dat hun haar door de war raakt zodat iedere mogelijkheid tot inleven door de irritatie onmogelijk wordt gemaakt zodat het eindresultaat hopeloos saai en langdradig wordt. Zorg er daarbij vooral voor dat er zo min mogelijk karakter verdieping plaats vind zodat alles lekker onlogisch en zinloos wordt om het effect compleet te maken. Het enige moment dat ik van deze film heb genoten was het moment dat ik door de slaap die me overviel me een ongeluk schrok van jaws. De mensen die deze ontberingen hebben moeten doorstaan hebben een betere film verdiend.

    als reactie op de film Unbroken

  • schaamteloze clichés, platitudes en stereotypen. Iedereen is religieus, dapper en loyaal. Teiltje !

    als reactie op de film We Were Soldiers

  • De film is niet echt erg eng, in zoverre dat bestaat. ( eng is in the eye of the beholder) Maar juist omdat hij gedateerd is hij interessant voor de film liefhebber. Juist het naïeve en gedateerde zorgt voor het vervreemdende sfeertje.

    als reactie op de film Rosemary's Baby

  • Beetje flauw. Sfeervol gebracht hoor maar whats the point ?

    als reactie op de film Duel

  • Haha volgens mij was de ict nog niet super ver in die tijd. Ik denk niet dat je tegenwoordig als medewerker van een bank lang in dienst blijft als je niet kloppende cijfers in de computer probeert te corrigeren door op de zijkant van je monitor te slaan.

    als reactie op de film Ghost

  • Goh nou ik heb me er eigenlijk toch wel mee vermaakt. Goed de dialogen waren hier en daar nogal houterig en de verhaallijn niet altijd lekker vloeiend maar de beelden en special effect,s mochten er wel zijn. Is nu iedereen deze film aan het afkraken om zijn/haar goede smaak te etaleren naar de buren. P.s. ik ga er even van uit dat dat van die dakpan een grapje is.

    als reactie op de film Ben-Hur

  • Stallone doet hier zijn best maar heeft nog steeds de gezichtsexpressie van een cartoon. Wel een entertaining film verder.

    als reactie op de film Cop Land

  • Effectief om iets te vertellen over het Vietnam debacle. Misschien iets minder effectief om mij keer op keer opnieuw geïnteresseerd te houden. Waarom niet ook bv "The Shining" weer eens uitzenden ? Ook een hele goede van Kubrick.

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • Volgens mij is dit wel een goede als je je surround setje eens goed wil beproeven. (En je buren)

    als reactie op de film The Perfect Storm

  • Was getekend moppersmurf

    als reactie op de film The Smurfs

  • Een film over de vermeende maakbaarheid van het leven ons voorgeschoteld door self made positiviteits goeroe Will Smith. Sommige vooroordelen moet je koesteren. Ik onderga ga nog liever een zenuwkanaal behandeling (onverdoofd)

    als reactie op de film The Pursuit of Happyness

  • Ik wou dat ik het zelfgenezend vermogen heb als die ene Amerikaan. Wordt door negen getrainde Japanse vechters met stokken afgerosd en heeft twee scenes later alleen nog een paar schrammetjes op zijn neus. Ik heb vijf minuten wat trek en duwwerk en zit voor drie maanden met mijn schouder in het gips.

    als reactie op de film Empire of the Sun

  • Ach zitten best een paar leuke grappen in hoor. Zesje.

    als reactie op de film Mickey Blue Eyes

  • Blik op oneindig, verstand op nul, genieten van het sprookje, genieten van de flauwekul. En beter niet klagen over de platheid en clichématigheid van sommige karakters. Dit is expres gedaan het heet cartoonesk.

    als reactie op de film Avatar

  • Film vergt wat geduld. Kent wat tragere momentjes maar wordt met name naar het einde toe steeds geraffineerder. Erg goed toch wel. Eh kan iemand mij trouwens vertellen waar ik moet zijn om de programma samensteller van fox een steen door zijn raam te gooien ? Dit wegens een totaal gebrek aan respect voor een meesterwerk.

    als reactie op de film Psycho

  • Programma verandering. We krijgen de karate shit voorgeschoteld. Ik had zin in een goede film. DE KARATE KID.... is dit een soort grap ofzo. :(

    als reactie op de film Hugo

  • [quote=benjamin]Ik kan je anders met mijn wijsheid ook meedelen dat sarcasme een beetje minder goed werkt als je zelf in de eerste plaats wat fout zat - Hot Fuzz is echt wel een komedie en de actiescènes op zich zijn vooral grappig bedoeld.[/quote] dat neemt niet weg dat het niet goed is als je het aktie deel als saai ervaart terwijl je zoals ik al zei uitgekeken begint te raken op het komsiche aspect. Maar goed mensen zoals jij zijn tevreden als ze andere mensen op hun fouten hebben kunnen wijzen en interesseren zich dan niet meer in wat de ander heeft willen zeggen.

    als reactie op de film Hot Fuzz

  • [quote=benjamin]Dat lijkt mij wel bij meer komedies het geval.[/quote] OEI dom van mij ik dacht dat het een combinatie van aktie en komedie was. Gelukkig ben jij er om met je wijsheid licht op de zaak te werpen.

    als reactie op de film Hot Fuzz

  • Film is een groot deel van de tijd leuk maar duurt te lang, tegen de tijd dat je de grappen wel kent komt de aktie en deze film overtuigd meer als komedie dan als aktiefilm.

    als reactie op de film Hot Fuzz

  • Mischien even ter nuancering. Is het ook bekend hoe het met de mensenrechten gesteld was in Tibet voor de chinese inval. En met de gezondheidszorg ? M.n. de mensenrechten schijnen draconisch geweest te zijn. Lijfstraffen waar je liever niet echt over na wilt denken en religieuze slavernij. Hoor je weinig van in deze kritiekloze film. Was het wel zo,n paradijs als dit soort films willen laten geloven ?

    als reactie op de film Seven Years in Tibet

  • Zelden een artiest gezien/gehoord bij wie de afstand tussen s,mans beste en s,mans slechtste werk zo groot is als bij deze man. Je wilt toch niet geloven dat de maker van meesterwerken als lodger, low, heroes, scary monsters en station to station dezelfde is als die verantwoordelijk is voor elevator bagger zoals ten gehore gebracht tijdens bv de glass spider tour.

    als reactie op de film David Bowie: Five Years

  • Feel good movie die als mijn vooroordeel toch juist blijkt te zijn afgeladen is met pluk de dag moraal en relativerende in ons hart zijn we allemaal gelijk cliche,s. En o ja, van een joint knap je niet op. Van blowen kun je high worden maar over het algemeen is het voornamelijk slecht voor je denkvermogen. Ik denk dat ik mijn vooroordeel nog maar een tijdje koester, hoef ik i.i.g het risico op verregaande ergernis niet te nemen.

    als reactie op de film Intouchables

  • Muzikaal genie ? kom nou ! Sympathieke kerel hoor, heeft een hoop goed gedaan en maakte leuke reggae. Maar zullen we met elkaar afspreken dat niet iedereen die zijn vak verstaat ook automatisch een genie is ?

    als reactie op de film Marley

  • Beetje mindere Dances with wolves kloon.

    als reactie op de film The Last Samurai

  • Ik ben benieuwd wat dan de kerstfilm wordt. Of is het de bedoeling dat we dan weer opnieuw negen uur gaan zitten kijken. Ik begin een beetje bored with the ring te worden.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Two Towers

  • De zegeningen van commerciele tv. Beelden van kampgevangenen onderbreken voor reclames voor wasmiddelen. En aan het eind van de film niet het fatsoen hebben de aftiteling af te wachten om er een infantiele decadente......reclame tegen aan te gooien. Fijn hoor. :(

    als reactie op de film The Boy in the Striped Pyjamas

  • Inderdaad nogal geforceerd allemaal. Wat niet weg neemt dat het toch weer genieten geblazen is als cleese weer eens met vlijmscherpe tong van leer mag trekken.

    als reactie op de film Fierce Creatures

  • Zonder het gnosistische sausje van de da vinci code wordt het verhaal eigenlijk een gewone thriller. Maar dan wel tegen een achtergrond van het prachtige rome.

    als reactie op de film Angels & Demons

  • Taai, saai, geweldadig, volkomen onromanties en langdradig, en daarmee geeft de schrijver van het boek en de makers van deze film waarschijnlijk een vrij accurate beschrijving van het onderwereld leven in napoli e vincenzo, Genoeg van je relatie ? Samen deze film gaan kijken bvk op zaterdagavond.

    als reactie op de film Gomorra

  • Tja wat moet je hier nog van zeggen. Van begin tot het einde onwaarschijnlijk geestig. Gaat dat zien.

    als reactie op de film Stardust

  • Ik ben even in de war. Volgens mij is dit een remake van deel 1 ofzo. Ik hoop wel dat deze remake iets beter is dan het origineel dat in plaats van eng grappig was en tenzij dat de bedoeling was volgens mij een hoge notering in de flop top 100 verdient heeft.

    als reactie op de film Children of the Corn

  • Die acteurs moeten gedacht hebben, bij zon stom plot hoeven we ook niet meer geloofwaardig te acteren. Sjezus wat een naieve bagger. Het komt niet heel vaak voor dat mijn menig heel erg afwijkt van de imdb of ft waardering, maar dit is er een. Ik heb hem proberen af te kijken maar uit pure desinteresse heb ik een kwartier voor de finish over geschakeld.

    als reactie op de film Lethal Weapon

  • Phoe ik hoop niet dat het onderwerp in deze film zo misplaatst verromantiseerd is als de trailer doet vrezen.

    als reactie op de film Mr. Jones