Filmwolfje Avatar

Filmwolfje

Laatste reviews

Judge Dredd(1995)

"...Ik weet dat deze film erg fout is, want Judge Dredd heeft zijn helm af en in de strips doet hij zijn helm nooit af (ik zweer het je, hij gaat er zelfs..."

Bulletproof Monk(2003)

"...Als je de film niet al te serieus neemt, dan is dit best een leuke film. Standaard Asian Action flick, met iets betere special effects. Ik vond de..."

Jackie Brown(1997)

"......en zo teleurgesteld was ik nu ook. White men can't make Blaxploitation Movies. En wat ik me nu afvraag is waarom Robert de Niro niet de Max..."

Mulholland Dr.(2001)

"...David Lynch heeft ooit eens verteld dat Lost Highway over O.J. Simpson ging... om die reden denk ik dat MudHolland Drive over de zelfmoord van Marilyn..."

The Chronicles of Riddick(2004)

"...Heb gister PitchBlack gezien en vandaag deze... en ik ben helemaal niet terleurgesteld gelukkig :). PitchBlack was een soort Alien-achtige film en..."

Laatste reacties

"...Eindelijk op TV, ben zeer benieuwd... iemand nog opmerkingen erover? :P..."
Hero
"...[quote=Saartje]Wat kan Judi Bench toch heerlijk acteren :Y Goede film. De relatie tussen de twee word tegelijkertijd prachtig maar ook grappig weergegeven. Zeker kijken. [rating 4.5][/quote] Heb de film gezien nu en het verhaal is eerder een tries......"
Mrs Brown
"...Jezus, wat een bikkelharde film... ééntje die alleen Clint Eastwood kan maken. De sfeer is hetzelfde als in Mystic River, dus als je die film goed vond dan is deze zeker het kijken waard. [rating 4.5]..."
Million Dollar Baby
"...Urgh... een regiseur die niet LotR kan lezen.... :} ik weet het zo net niet.... ik geef toe dat sommige hoofdstukken behoorlijk droog materiaal is (Meeting of Elrond), maar sommige gedeeltes zijn echt page turners (zo beetje alles dat Gollum bevat zi......"
Del Toro voor The Hobbit?
"...[quote=Feoreunn]Het is ook niet gezegd dat hij nu rap rap zal worden gemaakt, he. Ik ben toch wel benieuwd naar de visie van iemand anders dan Jackson. Het is niet omdat de LOTR-trilogie in sommige ogen geniaal was, dat alleen Jackson dat kan. Wat Ja......"
Geen regie Hobbit voor Jackson

laatste ratings

Filmwolfje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Filmwolfje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.