'R Xmas (2001)

5,4 details

  • 83 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Verenigde Staten
  • Frankrijk
83 Min Verenigde Staten

New York, 1993. Een stel van Dominicaanse en Puertoricaanse afkomst bezoekt een opvoering van kerstliederen in het chique Upper East Side. De twee zijn kortgeleden in Amerika aangekomen en willen zo snel mogelijk rijkdom verwerven. Om hun plannen te verwezenlijken besluiten ze drugs te verhandelen. Gaandeweg bouwen ze een netwerk op van klanten, afkomstig uit de vermogende New Yorkse upper class. De twee gaan uiterst zakelijk te werk. Het drugsmilieu blijkt echter net zulke strakke mores te kennen als de legale wereld. Wie afspraken schendt of ongeschreven regels overtreedt, raakt in moeilijkheden. Het immigrantenstel begeeft zich op het terrein van zwarte drugsdealers en de gevolgen blijven niet uit: tijdens een zakenbespreking wordt de echtgenoot gekidnapt. De vrouw dient binnen enkele uren een losgeld van $ 250.000 te betalen. Tijdens een bedeltocht langs vrienden, collega's en debiteuren leert de vrouw de ware aard van haar klanten kennen....

Regie
Abel Ferrara
Cast
Victor Argo, Ice-T, Drea de Matteo, Lillo Brancato, Andrew Fiscella, Nelson Vasquez, Frank Cuervo, Gloria Irizarry, Denia Brache, Naomi Morales, Janis Corsair, Thomas Murray, Lisa Valens, Anne Ackerman, Edwin Martinez.
Release
04.10.2001

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

'R Xmas

acties