SPEESEEND Avatar

SPEESEEND

Laatste reviews

SPEESEEND heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Dat is wel een goede beoordeling zeg (IMDb-cijfer wel te verstaan hé)! Dan moét het haast wel een goed verhaal zijn (of zijn deze paar mensen die voor dit cijfer hebben gezorgd kennisloze ''filmkenners'' B-) ). En is mijn eerste associatie met de fi......"
Dream Storm
"...[quote=thecritic]En zo verrast Veronica ons op een zondag :) (over het algemeen een dag met B-films).[/quote] Én dat doen ze op de kop af een jaar (en een week na) later weer! Hebben ze daar soms één Giga-VHS van 1 jaar die op repeat staat of zo......."
Boiler Room
"...Verheug ik me op het ''goede begin'', besluit Veronica (mis. onbewust) om maar over te gaan naar V. thuis winkelen. :N Waar gaat dat heen?!..."
Strange Days
"...Da's dan een fijne verrassing voor jou, ss-er! Vanavond half negen wordt deze :Z nóg 'ns uitgezonden! Deze damesfilm is op dit moment niet aan mij besteed, bij de volgende hh wellicht :N..."
Deep in My Heart
"...Ik ken de versie uit (ik geloof) 1998 met Alec Baldwin. En dát is écht een koele film :Y Maar... ik vrees dat dit een ''versie'' is die er in de verste verte niet op lijkt en dit een saaie film is ofwel, de enige gelijkenis is de naam. Missch......"
Thick as Thieves

laatste ratings

SPEESEEND heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

SPEESEEND heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.