SPEESEEND Avatar

SPEESEEND

reacties

  • Dat is wel een goede beoordeling zeg (IMDb-cijfer wel te verstaan hé)! Dan moét het haast wel een goed verhaal zijn (of zijn deze paar mensen die voor dit cijfer hebben gezorgd kennisloze ''filmkenners'' B-) ). En is mijn eerste associatie met de film [b][i] Perfect storm [/b][/i] op niets gebaseerd! Ga 'm zowiezo kijken, dan weet ik het zeker. Want ik ben nu wel nieuwsgierig geworden!

    als reactie op de film Dream Storm

  • [quote=thecritic]En zo verrast Veronica ons op een zondag :) (over het algemeen een dag met B-films).[/quote] Én dat doen ze op de kop af een jaar (en een week na) later weer! Hebben ze daar soms één Giga-VHS van 1 jaar die op repeat staat of zo. Beetje :Z . [b] Maarrrrrrr... verder een superfilm hoor, dus ik :O me er wel doorheen. [/b] Zo erg is het nu ook weer niet.

    als reactie op de film Boiler Room

  • Verheug ik me op het ''goede begin'', besluit Veronica (mis. onbewust) om maar over te gaan naar V. thuis winkelen. :N Waar gaat dat heen?!

    als reactie op de film Strange Days

  • Da's dan een fijne verrassing voor jou, ss-er! Vanavond half negen wordt deze :Z nóg 'ns uitgezonden! Deze damesfilm is op dit moment niet aan mij besteed, bij de volgende hh wellicht :N

    als reactie op de film Deep in My Heart

  • Ik ken de versie uit (ik geloof) 1998 met Alec Baldwin. En dát is écht een koele film :Y Maar... ik vrees dat dit een ''versie'' is die er in de verste verte niet op lijkt en dit een saaie film is ofwel, de enige gelijkenis is de naam. Misschien zit ik er naast :? dus ik ga voor de zekerheid tóch maar ff loeren.

    als reactie op de film Thick as Thieves

  • Komt wel zéér veel op televisie maar het is dan ook een :~uperfilm, áls je 'm nog niet tien of meer keer gezien hebt!

    als reactie op de film Trading Places

  • Met Kevin Spacey moét het wel een goeie film zijn, toch...? Ik ben in ieder geval benieuwd of dat déze kerstfilm wél leuk is vanavond [i][edit: leuk he, smilies...][/i]

    als reactie op de film The Ref

  • Ken de film niet maar lijkt me een soort ''Survive the savage sea film''! Maar afwachten wat het brengt. Proost :+

    als reactie op de film The Perfect Storm