Indiana Avatar

Indiana

Laatste reviews

Indiana heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Mooie poster ! met een leuke knipoog naar Live and Let Die : [img]http://www.yourfaceisa.com/wp-content/uploads/2014/08/liveandletdie2.jpg[/img]..."
Nieuwe poster Bond-film 'Spectre'
"...Wat ik niet helemaal begrijp, zijn deze 6 minuten nu een stukje uit de komende film ? Of is het een soort 'bonus feature' ?..."
Eerste details The Dark Knight Rises preview!
"...[quote=Aston]Inderdaad. Anders was hij of heel erg gaan afwijken van de strips of hij was gewoon slecht geweest zoals Suske en Wiske en de duistere diamant. Dit ziet er toch niet uit: [img]http://www.film1.nl/images/plaatjes/10613.jpg[/img][/quote......"
Eerste recensies Kuifje binnen
"...Ik heb zo'n zin in The Hunger Games. Hoop dat ze er hele gave film van aan 't maken zijn. De poster ziet er alvast goed uit. Ps. Die slechtste vind ik die van Main Street ,... echt zo'n knip-en-plak photoshop..."
Héél véél nieuwe filmposters!
"...[quote=Otmeister]Nogal lastig als je de protagonist niet kunt uitbeelden, lijkt me... Maar ja, aan de andere kant. Moslims hebben sowieso niet zoveel inbeeldingsvermogen. Dus dat scheelt dan weer een slok op de borrel. Hypothetisch gesproken da......"
Film over Mohammed in de maak

laatste ratings

watchlist

Indiana heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.